Aanbieding!

Showroommodel Stella fauteuil

 250,-

Shop onze Stella fauteuil nu met hoge korting. De actieprijs is alleen van toepassing op deze uitvoering. Hij heeft enige tijd in onze showroom gestaan, vandaar dat hij nu met korting te bestellen is. Vandaag besteld = binnen 5 werkdagen in huis.

Kleur: Cord 303 Roest

Kleur onderstel: Zwart

Afmetingen:

72 x 66 x 77cm

Zithoogte: ± 42cm

Zitdiepte: 53cm

Selecteer hieronder je opties

2 op voorraad

Levertijd 6 tot 8 weken
Stalen TM

Twijfel je? Bestel de gratis stalen en probeer het thuis!

Extra info

Algemene levertijd (m.u.v. accessoires)

4 tot 6 weken

Levering voor grotere meubelen

Dit geldt voor meubels die te groot zijn om te versturen via PostNL. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo goed én zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Wij gaan niet naar huis voordat jouw nieuwe meubelstuk gemonteerd en wel op de juiste plaats staat. Daarnaast nemen we het verpakkingsmateriaal ook weer mee. Graag voor levering controleren of de bestelling door je deur, lift en/of trappenhuis past. Indien dit niet het geval is, gaan we samen kijken welke hulpmiddelen we hiervoor nodig hebben. Daarnaast nemen wij contact met jou op om de levering in te plannen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Garantie

Op de producten die je bij ons koopt zit garantie. We geven geen garantie op producten die op het moment van aankoop niet ‘nieuw’ waren, zoals showroommodellen. Daarnaast zijn er ook een aantal uitzonderingen waarbij de garantie niet geldt, bijvoorbeeld specifieke product eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het product, normale slijtage en bij het niet juist onderhouden van je product.

Vanaf de dag dat de producten bij de jou bezorgd zijn krijg je 1 jaar (12 maanden) garantie. Er wordt geen kosteloos herstel verleend als gebreken het gevolg zijn van:

  • Slijtage
  • Het niet of onjuist uitvoeren van het onderhoud aan het product
  • Wijziging of reparatie door derden
  • (de)montage

Duurzaamheid

We houden het graag dicht bij de kern. Onze meubels worden in Europa gemaakt. Voor het maken van onze meubels maken we voor een groot deel gebruik van gecertificeerd en lokaal ingekochte materialen. Hiermee behouden we de continuïteit voor onze leveranciers en planten we meer bomen dan we gebruiken. De stoffen worden op een verantwoorde manier gemaakt van gerecycleerde materialen, met als doel duurzaamheid als hoogste aan agenda te zetten.

Extra informatie

Afmetingen

72 x 66 x 77cm

Kleur onderstel

Zwart

Zitdiepte

53cm

Zithoogte

± 42cm

Stoffering

Cord 303 Roest

Bestellen bij They & Me
#THEYANDME

Deel jouw meubel en win!

Wij zien graag hoe onze ontwerpen in jouw interieur worden gebruikt. Inspireer anderen en laat je inspireren! Sluit je aan bij onze community door je content te delen met een #theyandme tag en maak kans op 20 euro cashback bij They & me!

Kleur

Kleur

Kleur