Tia eetkamerstoel

Deze zachte, comfortabele stoel brengt je uren zitplezier. Zak heerlijk weg in de Tia eetkamerstoel, familie van de Primo en Tio eetkamerstoel. De familie wordt gesierd door de ingetrokken naad in de rugleuning. 

De Tia eetkamerstoel is verkrijgbaar in een variant met en zonder armleuning. De Tia eetkamerstoelen met en zonder armleuning kunnen natuurlijk ook met elkaar gecombineerd worden.

De eetkamerstoel is beschikbaar in verschillende kleuren leder en stof. De binnenzijde van de eetkamerstoel kan in een andere kleur en/of stoffering als de buitenzijde. Daarnaast kan je 5 verschillende kleuren onderstellen kiezen. Oneindig veel mogelijkheden dus!

Configureer nu jouw droommeubel.

Ben je op zoek naar iets wat er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontworpen door Stefan Steenkist 

 439,-

Levertijd 6 tot 8 weken
EAN: 6096351710792 Artikelnummer: ASTO.2022000011 Categorieën: , , , Tag:

Extra info

Algemene levertijd (m.u.v. accessoires)
8 tot 10 weken 

Levering voor grotere meubelen
Dit geldt voor meubels die te groot zijn om te versturen via PostNL. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo goed én zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Wij gaan niet naar huis voordat jouw nieuwe meubelstuk gemonteerd en wel op de juiste plaats staat. Daarnaast nemen we het verpakkingsmateriaal ook weer mee. Graag voor levering controleren of de bestelling door je deur, lift en/of trappenhuis past. Indien dit niet het geval is, gaan we samen kijken welke hulpmiddelen we hiervoor nodig hebben. Daarnaast nemen wij contact met jou op om de levering in te plannen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Garantie
Op de producten die je bij ons koopt zit garantie. We geven geen garantie op producten die op het moment van aankoop niet ‘nieuw’ waren, zoals showroommodellen. Daarnaast zijn er ook een aantal uitzonderingen waarbij de garantie niet geldt, bijvoorbeeld specifieke product eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het product, normale slijtage en bij het niet juist onderhouden van je product.

Vanaf de dag dat de producten bij de jou bezorgd zijn krijg je 1 jaar (12 maanden) garantie. Er wordt geen kosteloos herstel verleend als gebreken het gevolg zijn van:

  • Slijtage
  • Het niet of onjuist uitvoeren van het onderhoud aan het product
  • Wijziging of reparatie door derden
  • (de)montage

Duurzaamheid
We houden het graag dicht bij de kern. Onze meubels worden in Europa gemaakt. Voor het maken van onze meubels maken we voor een groot deel gebruik van gecertificeerd en lokaal ingekochte materialen. Hiermee behouden we de continuïteit voor onze leveranciers en planten we meer bomen dan we gebruiken. De stoffen worden op een verantwoorde manier gemaakt van gerecycleerde materialen, met als doel duurzaamheid als hoogste aan agenda te zetten.

Extra informatie

Armleuning

Met armleuning

Type poot

Slede

Materiaal binnenzijde

Stof

Materiaal buitenzijde

Stof

Zitdiepte

44cm

Totale diepte

60cm

Zithoogte

48cm

Totale hoogte

86,5cm

Breedte

64,5cm

Hoogte armleuning

68,5cm