Salontafels

Je wilt een design salontafel kopen en je wilt iets echt bijzonders? Onze salontafels mogen beslist gezien -en vooral gebruikt- worden, de salontafel hoort het kroonjuweel van de zithoek te zijn. Of je er nu de laatste modetijdschriften op legt, of die lege pizzadoos terwijl je Netflix kijkt, de salontafel blijft een stijlvol element in je woonkamer. Met de juiste stoelen of banken er omheen creëer je een heerlijke plek waar je niet meer weg wilt.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Iets moois toevoegen aan je woonkamer? Met een design salontafel geef je al gauw een compleet gevoel aan je woonkamer. Bij They & Me hebben we verschillende soorten salontafels voor je in petto. Deze salontafels zijn te verkrijgen in hout, HPL of dekton en zijn samen te stellen in verschillende afmetingen. Bij het kiezen van je salontafel geven wij je graag inspiratie en helpen wij je bij het maken van de juiste keuze voor jouw droom woonkamer. Een onderschat onderdeel van je interieur is de salontafel. Het is een plek om dingen neer te zetten, maar ook een decoratief meubelstuk in je woonkamer. Een veelzijdig item dus. Bij het kiezen van de juiste salontafel is het belangrijk om rekening te houden met je interieurstijl, maar ook praktische overwegingen zoals ruimte en gebruiksgemak.

Tal van opties

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om materialen en stijlen. Een eiken design salontafel kan een warme, rustieke sfeer creëren terwijl een stalen tafel een moderne en strakke uitstraling heeft. Je kunt ook kiezen voor een multifunctionele salontafel die bijvoorbeeld goed te combineren en in elkaar te schuiven zijn. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe vaak je de salontafel gebruikt en hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Een grote salontafel met veel opbergruimte kan handig zijn, maar als je weinig ruimte hebt kan een kleinere tafel misschien beter passen.

Het uiteindelijke doel van je salontafel is om een praktische en stijlvolle aanvulling te zijn op je interieur. Door de juiste keuzes te maken kan de tafel een centrale plek creëren in je woonkamer waar je met vrienden en familie kunt samenkomen.

Kies je favoriete design salontafel

Er zijn verschillende opties bij het kiezen van je salontafel. Maar welke salontafel past nou het beste bij jou in huis? De ronde houten salontafels zijn erg in trek in bij interieurs. Om die reden hebben wij daar verschillende varianten van in onze collectie zitten. Het voordeel van de houten ronde salontafels is dat ze erg praktisch zijn in gebruik omdat ze makkelijk te verplaatsen zijn en over het algemeen goed passen in veel woonkamers. Buiten het feit dat de ronde houten salontafels praktisch en toegankelijke zijn, zijn wij zelf erg gecharmeerd van het design. Want zeg nou zelf, ze zien er toch prachtig uit?!

Naast de ronde houten design salontafel hebben we uiteraard nog andere vormen en materialen. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een strakke rechthoekige salontafel of juist een organische salontafel voor een speel effect. Daarnaast zijn de salontafel leuk om met elkaar te combineren. Creëer een mooie set in je woonkamer en decoreer de salontafels met woonaccessoires om het af te maken.

Soorten materialen

Ht kiezen van het juiste materiaal is niet geheel onbelangrijk. Het type materiaal heeft invloed op de stijl van je interieur. Bij They & Me hebben we naast hout ook andere soorten materialen in onze collectie om je interieur een eigen stijl te geven. Denk bijvoorbeeld aan het populaire materiaal dekton. Dit is een geavanceerd materiaal dat bestaat ut een mix van grondstoffen waaronder glas, kwarts en porselein. Voor een materiaal dat zeer slijtvast, stootvast, temperatuurbestending en eenvoudig te reinigen is ga je voor HPL.  

Veelgestelde vragen

Bij They & Me zijn er verschillende soorten salontafels te verkrijgen. De verschillende salontafels zijn leuk om in je woonkamer te plaatsen voor comfort en een stijlvol interieur. Onze salontafel zijn niet alleen functioneel, maar ook leuk om te combineren met verschillende kleuren in huis.

De levertijd van een bijzettafel is 4 tot 6 weken. Wij zorgen ervoor dat jouw meubel altijd op de gewenste plek terecht komt.

Ga je meer voor een rechthoekige, ronde of organische salontafel? Dit is afhankelijk van je interieur. Wanneer je veel rechte hoeken hebt komt onze organische salontafel goed tot zijn recht.

Je kunt er zelf voor kiezen of een je aanbetaling wilt doen of niet. Bij ons is het mogelijk om een aanbetaling te doen van 10%. Het resterende bedrag kun je later betalen voor de levering van je nieuwe items. Dit geldt over veel een aankoop in onze showroom.

De keuze van de kleur van je salontafel is afhankelijk van de kleuren in je interieur. We geven graag advies bij de keuze van de kleur van je salontafel. Kom gerust langs bij ons in de showroom in Nijmegen of neem contact met ons op. Wil je het alvast thuis proberen? Bestel dan een van onze stalen.

De salon kan op verschillende manieren worden gebruikt. Om die reden kan het soms lastig zijn om een salon uit te kiezen. Houd bij de keuze van je salontafel rekening met de ruimte, vormen en materialen in je interieur. Bij They & Me helpen we graag bij het kiezen van de perfecte salontafel die past bij jouw woonstijl.

Kleur

Kleur

Kleur