Over ons

Hoi! Wij zijn They & Me. Een jong meubelmerk met echte roots in designmeubelen. Het bedrijf is opgericht door Demi Plantagie. Vanaf dag één heeft Demi al op en in designmeubelen gezeten en is de liefde voor de allermooiste interieurs alleen maar gegroeid. Topdesign en een hoogwaardige kwaliteit zijn kernwaarden die er bij They & Me met de paplepel zijn ingegoten.

Onstaan

Waarom They & Me in de wereld van designmeubelen is gestapt? Om de simpele reden dat wij inzien dat er behoefte is aan unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs. Zoals we zelf zeggen: “We willen elke drempel wegnemen en iedereen de kans geven om het allermooiste in huis te halen, in de beste kwaliteit.” They & Me is erin geslaagd om dat te doen, dankzij het feit dat wij zo ‘dicht bij het vuur’ zitten. 

The people behind the brand

The people behind the brand

Design meubels uit Europa

Alles wordt in eigen beheer gedaan, They & Me is, samen met de ontwerpers, verantwoordelijk voor het design en de collecties. Het resultaat mag gezien worden: unieke meubels, waarmee je volledig uitdrukking kunt geven aan jouw of jullie smaak. Dat de meubels niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens fijn in gebruik, is de garantie die They & Me je hoogstpersoonlijk geeft.

Bij They & Me geloven we dat het ontwerpen en maken van meubels niet alleen draait om een mooi design, maar ook om comfort in huis te halen. Onze meubels zijn daarom niet alleen mooi, maar ook functioneel. Onze meubels zijn van Europese bodem en kunnen worden samengesteld op basis van jouw wensen. Bepaal je eigen materiaal, afmeting en kleur voor een droominterieur

Showroom

Naast de webshop, heeft They & Me ook een fysieke winkel, in de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Daar ben je van harte welkom om al het moois in het echt te beleven. Kom gewoon even genieten, laat je verrassen en raak geïnspireerd! Heb je speciale woonwensen of hulp nodig bij styling vraagstukken? Dan zit je bij They & Me precies goed.

Bij They & Me geloven we dat het ontwerpen en maken van meubels niet alleen draait om een mooi design, maar ook om comfort in huis te halen. Onze meubels zijn daarom niet alleen mooi, maar ook functioneel. Onze meubels worden zijn van Europese boden en kunnen worden samengesteld op basis van jouw wensen. Bepaal je eigen materiaal, afmeting en kleur voor een droominterieur

The people behind the brand

The people behind the brand

Genieten

We genieten graag van een van een fraai interieur. Een sfeervol huis waar je met vrienden en familie samen kunt zijn. Dat is iets waar wij het warm van krijgen. Of het nou je woonkamer of eetkamer is, het moet voelen als een hartelijke en comfortabele omgeving waar je lol maakt en geniet van elkaars aanwezigheid. Met de collectie van They & Me willen we het genot uitstralen dat past bij een sfeervol interieur. 

Over ons