Over ons

Hoi! Wij zijn They & Me. Een jong meubelmerk met echte roots in designmeubelen. Het bedrijf is opgericht door Demi Plantagie. Vanaf dag één heeft Demi al op en in designmeubelen gezeten en is de liefde voor de allermooiste interieurs alleen maar gegroeid. Topdesign en een hoogwaardige kwaliteit zijn kernwaarden die er bij They & Me met de paplepel zijn ingegoten.

The people behind the brand

Van droom naar meubels met karakter

Opgegroeid op en tussen designmeubelen maak ik mijn droom waar: een eigen lijn met karaktervolle, eigentijdse en unieke meubels in de markt zetten. Makkelijk te bestellen via de webshop, heerlijk in het echt te bewonderen in de sfeervolle winkel. ‘Het is fijn dat je goed zit, maar het beter als je op zijn best zit’, is mijn credo.

Ontstaan

Waarom They & Me in de wereld van designmeubelen is gestapt? Om de simpele reden dat wij inzien dat er behoefte is aan unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een comfortabele prijs. Zoals we zelf zeggen: “We willen elke drempel wegnemen en iedereen de kans geven om het allermooiste in huis te halen, in de beste kwaliteit.” They & Me is erin geslaagd om dat te doen, dankzij het feit dat wij zo ‘dicht bij het vuur’ zitten. 

The people behind the brand

The people behind the brand

Design meubels uit Europa

Alles wordt in eigen beheer gedaan, They & Me is, samen met de ontwerpers, verantwoordelijk voor het design en de collecties. Het resultaat mag gezien worden: unieke meubels, waarmee je volledig uitdrukking kunt geven aan jouw of jullie smaak. Dat de meubels niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens fijn in gebruik, is de garantie die They & Me je hoogstpersoonlijk geeft.

Bij They & Me geloven we dat het ontwerpen en maken van meubels niet alleen draait om een mooi design, maar ook om comfort in huis te halen. Onze meubels zijn daarom niet alleen mooi, maar ook functioneel. Daarnaast zijn onze meubels van Europese bodem en kunnen worden samengesteld op basis van jouw wensen. Bepaal je eigen materiaal, afmeting en kleur voor een droominterieur

Showroom

Naast de webshop, heeft They & Me ook een fysieke winkel, in de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Daar ben je van harte welkom om al het moois in het echt te beleven. Kom gewoon even genieten, laat je verrassen en raak geïnspireerd! Heb je speciale woonwensen of hulp nodig bij styling vraagstukken? Dan zit je bij They & Me precies goed.

The people behind the brand

The people behind the brand

Genieten

We genieten graag van een van een fraai interieur. Een sfeervol huis waar je met vrienden en familie samen kunt zijn. Dat is iets waar wij het warm van krijgen. Of het nou je woonkamer of eetkamer is, het moet voelen als een hartelijke en comfortabele omgeving waar je lol maakt en geniet van elkaars aanwezigheid. Met de collectie van They & Me willen we het genot uitstralen dat past bij een sfeervol interieur. 

Duurzaamheid

Samen op weg naar een duurzame toekomst. Bij They & Me zijn we altijd op zoek naar nieuwe perspectieven. Een stap terug in footprint, een sprong vooruit in duurzaamheid en circulariteit. Geïnspireerd door de natuur. Naar een volledig duurzame toekomst.

The people behind the brand

Over ons