Zitbanken

Waar denk jij aan bij het woord ‘bankstel’? Wij vooral aan stellen op een van onze fantastische banken. Samen genieten. Tot rust komen. Een serietje bingen en nog een flesje van die zelf geïmporteerde wijn aanbreken. Bij They & Me kun je een bank op maat laten maken, geheel naar wens. Daarmee wordt het echt jouw of jullie bank. Zo eentje waar je eigenlijk de visite uit wil jagen, omdat je er zelf wil zitten.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Bij They & Me hebben we verschillende soorten banken voor bij jou in huis. Ga je voor een vlotte tweezitter of kies je juist voor een grote gestoffeerde bank of relaxte fauteuil? Een ding is zeker. De banken van They & Me zitten als gegoten. Naast het zitcomfort zijn onze designer banken te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Zo is het mogelijk om je eigen bank op maat te laten maken.

Soorten banken

Wij zijn ervan bewust dat bij ieder soort interieur weer een bepaalde soort bank past. Daarnaast kunnen er verschillende redenen zijn om een nieuwe design bank te kopen. Onze designer bankstellen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Hieronder kun je de banken van They & Me vinden.

Hoekbanken

Niks zit beter lekkerder dan de hoek op je bank. Vandaar dat de hoekbanken ook zo gewild zijn. Ook They & Me houden wij van hoekbanken. We hebben daarom verschillende soorten hoekbanken in verschillende soorten en maten. Iedere hoekbank heeft zijn eigen stijl en verhaal. De kans is groot dat jouw nieuwe lekkere hoekbank wel tussen zit! 

2-zitters, 3-zitters of groter

Na een lange dag is het heerlijk om lekker op je comfortabele 2-zitsbank of 3-zitsbank neer te ploffen. Met de design banken van They & Me zorgen we niet alleen voor ontspanning en comfort, maar ook voor gezelligheid met een prachtig ontwerp. Op deze banken kun je met gemak met twee of drie personen zitten en genieten. De 2-zits en 3-zitsbanken van They & Me zijn ideaal voor een voor wanneer je een kleinere woonruimte hebt!

Eetkamerbanken

Wil je een keer iets anders dan een paar eetkamerstoelen aan je eettafel? Ga dan voor een eetkamerbank! De eetkamerbank geeft niet alleen speelse look, maar ook nog leuk te combineren met andere eetkamerstoelen. Hierdoor creëer je een hoop gezelligheid een je design eettafel.  Bij They & Me hebben we verschillende soorten eetkamerbanken in verschillende soorten en maten. Kies voor het materiaal de afmeting dei bij jou past en haal je droom eetkamerbank in huis.

Gestoffeerde banken

Wij beschikken over verschillende soorten stoffen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Wanneer je voor een gestoffeerde bank gaat, of nog aan het oriënteren bent, kun je vooraf bepalen van stof bij jouw interieur past. Wij helpen natuurlijk graag bij het kiezen van de juiste soorten kleur en stof. Zo is het mogelijk om je bank op maat te laten maken!

Modulaire banken

De modulaire banken van They & Me zijn samen te stellen naar eigen wens. Jij hebt de regie in handen en bepaalt zelf hoe jouw design bank er uit komt te zien! Neem gerust een kijkje tussen de modulaire banken in onze collectie. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je bank? Neem gerust contact op of kom langs in de showroom. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Bij They & Me bieden we verschillende soorten banken aan. De banken zijn leuk om met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan onze design bijzettafels of design eetkamerstoelen die goed passen bij een eetkamerbank.

De levertijd van een bank is 4 tot 6 weken. Wij zorgen ervoor dat jouw meubel altijd op de gewenste plek terecht komt. 

Ga je liever voor een hoekbank of kies je toch voor een 2-zitsbank? Dit is natuurlijk afhankelijk van de ruimte en je interieur. Wanneer je een kleinere ruimte hebt komt de 2-zitsbank goed tot zijn recht. Bij een grotere ruimte waarbij je met meerdere mensen op de bank wilt vertoeven is een hoekbank erg geschikt. Toch iets anders aan je eettafel dan alleen maar eetkametstoelen? Ga dan voor de eetkamerbank!

Je kunt er zelf voor kiezen of een je aanbetaling wilt doen of niet. Bij ons is het mogelijk om een aanbetaling te doen van 10%. Het resterende bedrag kun je later betalen voor de levering van je nieuwe items. Dit geldt over veel een aankoop in onze showroom.

De keuze van de kleur van je bank is afhankelijk van de kleuren in je interieur. We geven graag advies bij de keuze van de kleur van je bank. Kom gerust langs bij ons in de showroom in Nijmegen of neem contact met ons op.

Een bank kan op verschillende manieren worden gebruikt. Om die reden kan het soms lastig zijn om een bank uit te kiezen. Houd bij de keuze van je bank rekening met de ruimte, vormen en materialen in je interieur. Bij They & Me helpen we graag bij het keizen van de perfecte bank die past bij jouw woonstijl.  

Kleur

Kleur

Kleur