Woonaccessoires

Style je huis helemaal af met onze woonaccessoires. We bieden verschillende woonaccessoires aan; kaarsenhouders, birdies, kussens, hockers en spiegels.

25582

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Onze kaarsenhouders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De small en de medium zijn super leuk om samen te combineren, bijvoorbeeld op een schaal op tafel. De large en extra large zijn met uitstek geschikt om bijvoorbeeld op je schouw te zetten. Een item wat zeker niet in jouw interieur mag ontbreken, is een van onze hockers. Mogen we opmerken dat een hocker waarschijnlijk het meest onderschatte meubelstuk is? Een hocker is namelijk multifunctioneel: je legt er je vermoeide benen heerlijk op, je kunt er een dienblad met hapjes en drankjes op kwijt of je gebruikt hem als comfortabele zitplaats tijdens die iets te drukke verjaardag.

De hockers van They & Me zijn stuk voor stuk plaatjes om te zien en heerlijk om te gebruiken. Naast kaarsenhouders en hockers, bieden wij ook nog verschillende kussens aan. Zoveel meer dan een woonaccessoire! Mooie kussens zorgen voor dat stukje verfijning in een interieur waarmee je alles net even die finishing touch geeft. Fijn om naar te kijken, nog fijner om tegenaan te zitten, op te liggen of op schoot te nemen bij dat emotionele televisieprogramma. Kussens kopen is echt de kers op de taart plaatsen! Wat zeker niet mag ontbreken in jouw interieur zijn onze birdies, hoe leuk zijn ze? Tof om samen met een van onze kaarsenhouders te combineren op een schaal op tafel, maar ze zijn ook geweldig om als setje bij elkaar neer te zetten (birdies zijn tenslotte het liefst samen). Je wordt spontaan vrolijk van al die leuke kleurtjes.

Last but not least… onze geweldige spiegels. Een echte eye-catcher in jouw hal of op jouw wc. Bij de Bellissimo heb je de keuze uit een spiegel met of zonder haken, super tof toch? Daarnaast zit er ook nog een schapje op, hoe fijn als je ’s ochtends vroeg weg gaat: sleutels op het schapje, jas aan het haakje en een laatste check in de spiegel en GO!

Kleur

Kleur

Kleur