Lampen

They & Me design meubels

Eettafels

They & Me design meubels

Eetkamerstoelen

They & Me design meubels

Banken

They & Me design meubels

Fauteuils

They & Me design meubels

Sidetables

They & Me design meubels

Eetkamerbanken

They & Me design meubels

Woonaccessoires

They & Me design meubels

Bijzettafels

They & Me design meubels

Salontafels

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Maak kennis met onze design lampen met staal. De lampen van ZTaHL zijn robuust, stijlvol en hebben een eigentijds en klassiek karakter. ZTaHL is ‘Made in Holland’ en de producten worden met de hand gemaakt. Je kunt de lampen van onverzettelijke kwaliteit bestellen op onze webshop of in de showroom.

Ontdek de robuuste elegantie van de stalen designlampen van ZTaHL

Treed binnen in de opvallende wereld van ZTaHL, waar staal wordt getransformeerd in verbluffende stukken verlichtingskunstwerk. De handgemaakte designlampen van ZTaHL zijn niet zomaar verlichtingsarmaturen. Het zijn statements van stijlvolle schoonheid en duurzaamheid. Voor mensen die op zoek zijn naar stijlvolle lampen zijn deze lampen de perfecte combinatie van hedendaags en klassiek.

Een bewijs van vakmanschap

De designlampen van ZTaHL zijn met de hand gemaakt en komen voort uit een passie voor industrieel vakmanschap en design. ‘Made in Holland’ is niet alleen een keurmerk, het is een garantie voor kwaliteit, een garantie dat elke lamp is gemaakt met aandacht voor elk detail.

Robuust en toch stijlvol

Staal, bekend om zijn formidabele sterkte en veerkracht, vormt de essentie van ZTaHL’s lampcreaties. Het staat voor robuustheid en belooft een lange levensduur en een goede kwaliteit die de lange termijn doorstaat. Maar de schoonheid van ZTaHL’s ontwerpen schuilt in de gratie waarmee het staal is gegoten, met als resultaat een reeks lampen die stoere industriële vibes harmoniseren met de finesse die nodig is om moderne woonruimtes te sieren.

Een samensmelting van hedendaags en klassiek ontwerpen voor elke smaak

Of je nu gefascineerd bent door strakke moderne stijl of onder de inruk bent door de tijdloze allure van klassieke ontwerpen, ZTaHL biedt een veelzijdige collectie. Sterke lijnen en minimalistische silhouetten komen tegemoet aan het hedendaagse oog, terwijl sierlijke details en warme afwerkingen overeenkomen met een meer klassieke smaak.

Verlicht met persoonlijkheid

ZTaHL begrijpt dat unieke smaken persoonlijke ruimtes vormen en daarom worden de stalen designlampen van ZTaHL geleverd in de door jou gekozen kleur. Laat deze prachtige lampen schitteren boven je eiken eettafel, dekton eettafel of HPL eettafel. Andere mogelijkheid is om de lamp naast je bank te plaatsen of op je design sidetable te zetten voor een sfeervolle verlichting die de ruimte tot leven brengt.