Bestellen en bezorgen

Onze showroom is gevestigd in Nijmegen. Ons adres is: Daalseweg 205, 6521 GH.

Het is mogelijk om stalen te bestellen via onze webshop, zo kan je de kleur goed bij je thuis bekijken. Bij de bestelling van de stalen zit een kortingscode. Deze kortingscode kan je inwisselen als je iets bij ons in de webshop besteld.

Wat leuk dat je onze meubels hiervoor wilt gebruiken.. Dat kan zeker, neem hier contact met op ons om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan een bestelling plaatsen in onze showroom of via onze webshop. Je ontvangt dan meestal gelijk de orderbevestiging. Als wij zicht hebben op de precieze levertijd nemen we gelijk contact met je op.

Producten worden op maat voor je gemaakt, als wij de order ontvangen gaan wij gelijk voor je aan de slag. Neemt dus zo snel mogelijk contact met ons op als je nog iets wilt wijzigen. Je hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, in deze 14 dagen is het mogelijk om jouw bestelling te wijzigen of annuleren. 

Producten die je bij ons besteld worden op maat voor je gemaakt. Je kan een meubel dus helemaal naar wens samenstellen, waardoor jij jouw droommeubel kan creëren. Hierdoor is het niet mogelijk om je bestelling te retourneren.

Allereerst vervelend dat je een klacht hebt. We lossen het graag zo snel mogelijk voor je op, daarom vragen we je een e-mail te sturen naar: info@theyandme.com. Graag het volgende daarbij vermelden:

  • je ordernummer + naam waarop het artikel is besteld 
  • Over welk product het gaat als je meerdere producten hebt besteld
  • Een duidelijke omschrijving van het probleem 
  • Bij schade: duidelijke foto’s

    Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Dit is afhankelijk van het product. Bekijk de betreffende productpagina voor de verwachte levertijd. Alle producten worden op maat voor je gemaakt, hierdoor kan de levertijd wat langer duren. De gemiddelde levertijd van de producten is 8-12 weken. We geven er de voorkeur aan om je bestelling samen te leveren. Als de bestelling geplaatst is en de (aan)betaling is afgerond, gaan we voor je aan de slag. Daarnaast is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen met een langere levertijd, geef dit dan even aan bij de opmerkingen als je een bestelling plaatst. Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact op om je te informeren over de precieze levertijd. Twee weken voor de geplande leverweek wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen. Op de dag zelf wordt er ook nog contact opgenomen om een indicatie te geven van de tijd dat de producten ongeveer geleverd worden.

Nieuwsgierig geworden naar de levertijden? Klik hier. 

 

Nee hoor, zeker niet! Eettafels worden bij je thuis op de juiste plek gezet en gemonteerd. Andere producten, zoals eetkamerstoelen, worden gemonteerd geleverd.