Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen? Kijk dan gerust of je antwoord er tussen zit. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Showroom

Onze producten kunnen besteld worden via onze webshop. Eettafels en eetkamerstoelen kunnen besteld worden door deze zelf samen te stellen in onze configurator. Andere producten kunnen via de desbetreffende productpagina besteld worden. Zijn er nog dingen onduidelijk? Neem hier contact met ons op.

Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren geopend op afspraak. Plan hier uw afspraak in. Lukt het je niet om onze showroom doordeweeks te bezoeken? Neem dan even contact met ons op en dan plannen we graag op zaterdag een afspraak met je in.

Dat kan telefonisch, via de mail en via onze webshop. Gelijk een afspraak inplannen? Klik dan hier. 

Bestellen en bezorgen

Onze producten kunnen via onze webshop besteld worden of je kan je bestelling plaatsen in onze showroom in Nijmegen. 

Het is mogelijk om stalen te bestellen via onze webshop, zo kan je de kleur goed bij je thuis bekijken. Bij de bestelling van de stalen zit een kortingscode. Deze kortingscode kan je inwisselen als je iets bij ons in de webshop besteld.

Wat leuk dat je onze meubels hiervoor wilt gebruiken.. Dat kan zeker, neem hier contact met op ons om de mogelijkheden te bespreken.

Je kan een bestelling plaatsen in onze showroom of via onze webshop. Je ontvangt dan meestal gelijk de orderbevestiging. Als wij zicht hebben op de precieze levertijd nemen we gelijk contact met je op.

Producten worden op maat voor je gemaakt, als wij de order ontvangen gaan wij gelijk voor je aan de slag. Neemt dus zo snel mogelijk contact met ons op als je nog iets wilt wijzigen. Je hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, in deze 14 dagen is het mogelijk om jouw bestelling te wijzigen of annuleren. 

Producten die je bij ons besteld worden op maat voor je gemaakt. Je kan een meubel dus helemaal naar wens samenstellen, waardoor jij jouw droommeubel kan creëren. Hierdoor is het niet mogelijk om je bestelling te retourneren.

Allereerst vervelend dat je een klacht hebt. We lossen het graag zo snel mogelijk voor je op, daarom vragen we je een e-mail te sturen naar: info@theyandme.com. Graag het volgende daarbij vermelden:

  • je ordernummer + naam waarop het artikel is besteld 
  • Over welk product het gaat als je meerdere producten hebt besteld
  • Een duidelijke omschrijving van het probleem 
  • Bij schade: duidelijke foto’s

    Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Dit is afhankelijk van het product. Bekijk de betreffende productpagina voor de verwachte levertijd. Alle producten worden op maat voor je gemaakt, hierdoor kan de levertijd wat langer duren. De gemiddelde levertijd van de producten is 8-12 weken. We geven er de voorkeur aan om je bestelling samen te leveren. Als de bestelling geplaatst is en de (aan)betaling is afgerond, gaan we voor je aan de slag. Daarnaast is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen met een langere levertijd, geef dit dan even aan bij de opmerkingen als je een bestelling plaatst. Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact op om je te informeren over de precieze levertijd. Twee weken voor de geplande leverweek wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen. Op de dag zelf wordt er ook nog contact opgenomen om een indicatie te geven van de tijd dat de producten ongeveer geleverd worden.

Nieuwsgierig geworden naar de levertijden? Klik hier. 

 

Nee hoor, zeker niet! Eettafels worden bij je thuis op de juiste plek gezet en gemonteerd. Andere producten, zoals eetkamerstoelen, worden gemonteerd geleverd. 

Betalen

Je kan bij ons de volgende betaalmethoden gebruiken: Creditcard, iDeal, Bancontact en Paypal.

Nee, bij ons doe je een aanbetaling van 10%. Het resterende bedrag dien je over te maken voor de levering, als wij contact met je opnemen om een leverdatum in te plannen.

In Nederland en België geldt gratis levering bij een orderbedrag boven de €200. Bij een orderbedrag onder de €200 zijn de verzendkosten voor woonaccessoires €6,95. De bezorgkosten van kleinmeubelen, zoals bijzettafels bedraagt €14,95. Alle producten worden geleverd op de begane grond. Transport naar een hogere verdieping is mogelijk in overleg met onze chauffeur, hier kunnen extra kosten voor berekend worden.

Garantie

Onze garantie betreft 1 jaar. Op de garantie pagina en in onze algemene voorwaarden vind je alle informatie.

Onderhoud

Hele goede vraag, het is namelijk erg belangrijk om je meubel goed te onderhouden, zo heb je er langer plezier van! Meer informatie over hoe jij je meubel het beste kan onderhouden, vind je op ons pagina onderhoud. Daarnaast hebben wij een aantal onderhoudsmiddelen, om jouw meubel zo goed mogelijk te onderhouden. Klik hier om deze pagina te bezoeken. 

Samenwerken

Wat leuk dat je onze meubels hiervoor wilt gebruiken. Dat kan zeker, neem hier contact met op ons om de mogelijkheden te bespreken.

We bespreken graag de mogelijkheden, neem daarom contact met ons op.

Wij staan altijd open voor samenwerkingen, leuk! Neem hier contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden vind je hier.

Privacy