Bijzettafels

Een bijzettafel of bijzettafels kopen is een belangrijke stap in het inrichten van je woonkamer. Een bijzettafel in de juiste stijl hoort beslist bij een mooi interieur, ook daarin hebben we schitterende keuzes. Praktisch en mooi! Bij They & Me is de bijzettafel echt niet het kind van de rekening als het om het interieur gaat. Het zijn kleine, eigenwijze en karaktervolle stijlelementen, die hun nut op meerdere vlakken bewijzen.

1641187

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Een bijzettafel is een kleine tafel die vaak gebruikt wordt voor extra toevoeging in de woonkamer of om decoratie op te zetten. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor ze goed te combineren zijn met andere meubels in je huis. Als je op zoek bent naar extra toevoeging op je woonkamer, zijn de bijzettafels een goede optie. Ze zijn namelijk naar wens samen te stellen waardoor je altijd je gewenste stijl in huis kan halen.

Een design bijzettafel kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij They & Me hebben we verschillende soorten bijzettafels die jouw interieur een gezellige look geven en jouw ruimte compleet maken. Een bijzettafel kan op verschillende manieren gebruikt worden in huis. Het is niet alleen mooi maar ook nog eens functioneel. Naast dat je een bijzettafel op verschillende plekken in huis kwijt kan, kun er ook allerlei combinaties mee maken. Plaats je jouw bijzettafel naast je bank in de woonkamer of zet je deze liever naast een mooie plant in de hoek? Naast deze twee voorbeelden zijn er natuurlijk tal van opties om bijzettafel te gebruiken.

De mogelijkheden van onze design bijzettafels

Een lekkere kop thee of een cocktail op je bijzettafel? Of toch gewoon een mooie bos bloemen? Het kan allemaal met de bijzettafels van They & Me. Onze design bijzettafels zijn zo ontworpen dat op verschillende plekken in huis goed tot zijn recht komen. Daarnaast zijn de bijzettafels niet alleen mooi, maar ook multifunctioneel. Laat je creativiteit vloeien door meerdere bijzettafels met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor het combineren van verschillende hoogtes, materialen en kleuren voor een stijlvol effect. Advies nodig bij de keuze van je bijzettafel? Bij They & Me helpen we graag met de keuze van je bijzettafels. Zo is een bijzettafel online kopen nog nooit zo makkelijk geweest. 

Welke vorm past bij jouw interieur?

De vorm van je bijzettafel hebben invloed op je interieur. Wanneer je veel ronde vormen in huis hebt kun je dit subtiel doorbreken door een rechthoekige bijzettafel neer te zetten. Heb je veel rechte hoeken en strakke lijnen? Dan is onze ronde houten bijzettafel een mooie optie. Ga je voor een meer stoere stijl? Dan is een zwarte bijzettafel erg geschikt. Bij They & Me kun je ook bijzettafels online kopen die je met elkaar kunt combineren. We helpen graag bij het maken van de juiste keuzes. Kom gerust langs in de showroom voor gratis interieuradvies. 

Wil je een bijzettafel als decoratie? Kies dan voor een stijlvolle design bijzettafel van HPL die opvalt in je interieur. Je kunt ook bijzettafels van eiken of dekton met een uniek ontwerp toevoegen aan je huis om het visueel interessant te maken. Bij het kiezen van de juiste bijzettafel voor jouw huis, overweeg de grootte van je ruimte en het algehele interieurontwerp. Kies bijvoorbeeld een bijpassende stijl en kleur om te harmoniseren met je bestaande meubels. In de eindbeslissing, ga je voor een bijzettafel die functioneel is en past bij je persoonlijke stijl. Met de juiste tafel aan je zijde, kun je jouw huis opfleuren met extra opslagruimte en decoratie.

Veelgestelde vragen

Bij They & Me bieden we verschillende soorten bijzettafels aan. De verschillende salontafel zijn leuk om met elkaar te mixen. Daarnaast hebben we bijzettafels die wij alvast voor je gecombineerd hebben ;). Onze Tricolore bijzettafel is niet alleen functioneel, maar ook leuk om te combineren met verschillende kleuren.

De levertijd van een bijzettafel is 6 tot 8 weken. Wij zorgen ervoor dat jouw meubel altijd op de gewenste plek terecht komt. 

Ga je meer voor een rechthoekige of ronde bijzettafel? Dit is afhankelijk van je interieur. Wanneer je veel rechte hoeken in huis hebt komt onze ronde houten bijzettafel goed tot zijn recht. Toch liever een rechthoekige bijzettafel? Bekijk dan onze Smart bijzettafel

Je kunt er zelf voor kiezen of een je aanbetaling wilt doen of niet. Bij ons is het mogelijk om een aanbetaling te doen van 10%. Het resterende bedrag kun je later betalen voor de levering van je nieuwe items. Dit geldt over veel een aankoop in onze showroom.

De bijzettafel kan op verschillende manieren worden gebruikt. Om die reden kan het soms lastig zijn om een bijzettafel uit te kiezen. Houd bij de keuze van je bijzettafel rekening met de ruimte, vormen en materialen in je interieur. Bij They & Me helpen we graag bij het kiezen van de perfecte bijzettafel die past bij jouw woonstijl. 

Kleur

Kleur

Kleur