• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons

Team

Ontmoet ons team, een verzameling creatieve enthousiastelingen. We werken constant aan nieuwe collecties, het verbeteren van onze service en staan altijd klaar om je te helpen. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

The people behind the brand

Bij They & Me zijn we een hecht team met een passie voor het creëren van mooie en kwalitatieve meubels. Wij willen dat kwalitatieve meubels voor iedereen beschikbaar zijn tegen een toegankelijke prijs. Hoe langer jij kunt genieten van onze design meubels, hoe langer wij van jou genieten. Naast het aanbod van design meubelen geven we graag interieuradvies.

The people behind the brand

Join the familiy

Maak kennis met de fam die er alles aan doet om van jouw interieur een droominterieur te maken. We blijven groeien, dus ben jij gek op meubels en ben je gemotiveerd om van elk huis een thuis te maken? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures. 

Maak kennis met de mensen met passie voor meubels

Team They & Me

OPRICHTER

Demi

Founder van They & Me. Opgegroeid op en tussen designmeubelen maakt Demi haar droom waar: een eigen lijn met karaktervolle, eigentijdse en unieke meubels in de markt zetten. Makkelijk te bestellen via de webshop, heerlijk in het echt te bewonderen in de sfeervolle winkel. ‘Het is fijn dat je goed zit, maar het is beter als je op zijn best zit’, is haar credo. Kom dus lekker proefzitten, -hangen of -liggen bij They & Me aan de Daalseweg in Nijmegen. Daar kom je Demi dan ook zeker tegen.

Team They & Me

ONLINE MARKETEER

Thijme

Onze ‘online wizard’. Verantwoordelijk voor de bouw en optimalisatie van de webshop, zodat jij maximaal kunt genieten van een ‘They & Me Experience’ online.  Thijme zorgt voor het webdesign, houdt de digitale winkel 24/7 open en zet marketingcampagnes op. Daarnaast onderhoudt hij het contact met klanten die zich via mail bij ons melden en beantwoordt hun vragen. Kortom, het internet stroomt door zijn aderen. Ook Thijme gelooft in het concept van They & Me: een unieke collectie designmeubelen op een laagdrempelige manier aanbieden aan mensen met smaak.

Een jong meubelbedrijf met een echte roots in designmeubelen op maat. Unieke kwaliteitsmeubelen met een spraakmakend design, tegen een eerlijke prijs.