Eiken eettafels

Het kiezen van de perfecte eiken eettafel voor bij jou in huis kan soms een uitdaging zijn. Je wilt natuurlijk een eettafel waar je nog jarenlang plezier van kan hebben. Bij They & Me stel je jouw eigen eiken eettafel samen naar geheel eigen wens. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, vormen, kleuren en onderstellen. Met maatwerk bepaal je dus zelf de eettafel die jij in huis haalt.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Waarom kiezen voor een eiken eettafel?

Eiken eettafel zijn erg in trek binnen huishoudens. Het is duurzaam en het gaat lang mee. Eiken eettafels worden om die reden ook vaak erg lang gebruikt. Dit komt omdat de houtsoort heel hard is en niet snel kwetsbaar. De eiken eettafels van They & Me zijn van massief hout en zijn zo gemaakt dat ze niet kunnen vervormen. Daarnaast wordt eiken vaak hergebruikt, wat goed is voor het milieu.

Een eiken eettafel van olie of lak?

Bij They & Me kun je kiezen uit een eiken eettafel van olie of lak. Olie is iets gevoeliger voor vocht en vlekken dan een gelakt product. Het is daarom belangrijk als je knoeit op dit materiaal, dat je het direct verwijderd. Als je dit niet doet, trekt het in het tafelblad en ontstaan er vlekken. Wij adviseren om het geoliede hout een aantal keer per jaar te behandelen, afhankelijk van het gebruik. Je kan hierbij lichte krassen en vlekken er weer uitschuren en je zorgt ervoor dat het hout niet uitdroogt.

Voor een eiken eettafel van lak hoef je geen reinigingsmiddelen te gebruiken. Je kan het blad afnemen met een licht vochtige doek en daarna droog nawrijven. De lak bereikt pas na twee maanden haar maximale hardheid, behandel je meubel daarom de eerste maanden met grote zorgvuldigheid.

Allerlei vormen

Bij They & Me kun je kiezen uit verschillende soorten vormen. Denk bijvoorbeeld aan de veelvoorkomende rechthoekige eettafel of ronde eettafel  vorm. Maar het blijft niet alleen bij deze vormen. Je kunt bij They & Me kiezen uit meerdere vormen voor je tafelblad. Wij begrijpen namelijk dat elke eetkamer uniek is en dat daar een een vorm bij moet passen die voldoet aan jouw interieurwensen. Laat je inspireren en ontdek welk vormen wij allemaal voor je in petto hebben!

Bijpassende onderstellen

Naast de verschillende opties van vormen, kleuren en afmetingen kun je zelf je bijpassende onderstel kiezen voor de perfecte combinatie. Het onderstel blijft een belangrijk onderdeel van je eiken eettafel en mag niet worden onderschat. Om die reden hebben wij verschillende soorten onderstellen die je kunt combineren met je eettafel. Ga je voor de klassieke vierpoot of kies je juist voor een unieker design van je onderstel. Bekijk de mogelijkheden en laat je verrassen!

Kies je randafwerking

Wanneer jij jouw perfect eettafel op maat gaat maken kun je kiezen uit verschillende randafwerkingen. Zo heb je de keuze uit een rechte randafwerking of ronde randafwerking. Bekijk welke randafwerking het beste past bij jouw eettafel combinatie.

Eiken eettafel op maat laten maken

Je kunt jouw eiken eettafel met onze 3D-configurator volledig op maat laten maken, zodat deze voldoet aan alle wensen en eisen die je in gedachten hebt. Wij bieden een breed scala aan verschillende stijlen en materialen, zodat je zeker weet dat bij ons vindt waar je naar op zoek bent.

Een eettafel is een essentieel onderdeel van elke eetkamer huis. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw eettafel er past bij jouw interieur kun je het beste investeren in een eettafel op maat. Wij bieden je de mogelijkheid om precies dat te doen, met behulp van onze 3D-configurator. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je eettafel. Neem contact op met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Maatwerk van Europese bodem

Wij maken al onze eettafel volledig zelf! Misschien heb het al kunnen lezen, maar onze producten worden in Europa geproduceerd en volledig op maat gemaakt. Om die reden is elke eettafel uniek en hebben wij geen voorraad.

Kleur

Kleur

Kleur