Vloerkleden

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Het kiezen van het juiste vloerkleed kan het verschil maken in je interieur. Een vloerkleed heeft niet alleen invloed op de uitstraling van je ruimte, maar ook op het comfort en de stijl. Bij They & Me hebben we verschillende soorten vloerkleden voor je klaarliggen Deze vloerkleden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen, zodat er voor jou een passend kleed te vinden is!

Kies uit de verschillende opties

Bij They & Me hebben we een brede keuze aan verschillende soorten patronen en kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld vloerkleden verkrijgbaar met een donkere of lichtere tint. De patronen hebben allemaal hun eigen stijl. Kortom, er is voor ieder wat wils. Naast de stoffen, zijn de vorm en afmeting van een vloerkleed ook belangrijk. De vloerkleden van They & Me zijn verkrijgbaar in diverse vormen, van rond tot rechthoekig, en in veel verschillende maten. Zo hebben we vloerkleden die groot genoeg zijn voor de woonkamer en kleine kleden die perfect zijn als accent voor in de slaapkamer. Met de juiste afmeting en vorm kan een kleed de kamer optisch vergroten, of juist knusser maken. De vloerkleden van They & Me zijn niet alleen mooi, maar ook van hoge kwaliteit. De stoffen zijn duurzaam en de vloerkleden zijn met zorgvuldig ontworpen en gemaakt. 

Haal je favoriete vloerkleed in huis

Onze vloerkleden bieden voor ieder wat wils. Of je het vloerkleed nou onder de eettafel of bank gaat plaatsen, bij They & Me vind je het allemaal. De vloerkleden zijn van hoge kwaliteit, waardoor je jarenlang plezier kunt hebben van je aankoop. Het kiezen van het juiste vloerkleed is misschien niet altijd makkelijk, maar met de diverse opties van They & Me wordt het in ieder geval wel leuk!

Veelgestelde vragen

Onze vloerkleden hebben een levertijd van 8 tot 10 weken. Binnen deze termijn zorgen wij ervoor dat jouw vloerkleed op de juiste plek terecht komt!

Op de producten die je bij ons koopt, ontvang je garantie. We geven geen garantie op producten die op het moment van aankoop niet ‘nieuw’ waren, zoals showroommodellen. Daarnaast zijn er ook een aantal uitzonderingen waarbij de garantie niet geldt, bijvoorbeeld specifieke product eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het product, normale slijtage en bij het niet juist onderhouden van je product. 

De bezorgkosten van een barkruk zijn gratis. Vanaf 200 euro bieden wij een gratis verzending aan.

Je kunt er zelf voor kiezen of je een aanbetaling wilt doen of niet. Aan jou deze keuze! Dit geldt ook voor een aankoop in de showroom.

Je kunt bij ons langskomen in de showroom in Nijmegen om de vloerkleed van They & Me met eigen ogen te bewonderen. Naast dat wij hier verschillende vloerkleed hebben liggen, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een vloerkleed. We zien je graag verschijnen!