Hockers

Een hocker kopen? Ook dat doe je prima bij They & Me. Mogen we opmerken dat een hocker waarschijnlijk het meest onderschatte meubelstuk is? Een hocker is namelijk multifunctioneel: je legt er je vermoeide benen heerlijk op, je kunt er een dienblad met hapjes en drankjes op kwijt of je gebruikt hem als comfortabele zitplaats tijdens die iets te drukke verjaardag. Onze hockers zijn stuk voor stuk plaatjes om te zien en heerlijk om te gebruiken.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Bij They & Me zijn de hockers volledig naar eigen wens samen te stellen. Onze hockers zijn ontworpen om een unieke en elegante touch toe te voegen aan elk interieur, terwijl het ook een praktisch en functioneel meubelstuk blijft. Met een scala aan unieke ontwerpen, vindt jij zeker de perfecte hocker om jouw droominterieur compleet te maken. Je kunt ervoor kiezen om het leer met stof te combineren in je favoriete kleur. Ontdek welke kleuren wij allemaal voor je in petto hebben en haal een hocker in huis die perfect aansluit bij de stijl van je interieur. 

Kwalitatieve en duurzame materialen

Om er zeker van te zijn dat dat je jarenlang kunt genieten van je hocker maken wij gebruik van duurzame materialen en hoge kwaliteit. Onze hockers zijn gemaakt van duurzame stoffen in samenwerking met FABRAA. Zo brengen we materialen die anders de wereld zouden vervuilen, terug als mooie en duurzame meubelstoffen.

Een stijlvolle afwerking

Onze hockers zijn niet alleen ontworpen om mooi te zijn, maar ook om meer comfort in huis te halen. De verschillende vormen binnen een ontspannen en uitnodigende sfeer. Je kunt de hocker in verschillende afmetingen bestellen. Door de veelzijdigheid aan opties van kleuren en afmetingen haal je de hocker in huis die aansluit bij de rest van je meubels. Kom je er niet helemaal uit bij het kiezen van de juiste kleur? Bestel dan een van onze gratis stalen en probeer het thuis!

Kleur

Kleur

Kleur