Kaarsenhouders

Met de kaarsenhouders van They & Me breng je niet alleen sfeer in romantiek in huis, maar ook een hoop vrolijkheid. Deze kaarsenhouders hebben de vorm van een vrolijk poppetje die zijn handen in de lucht steekt. Vandaar de naam Happy People. De kaarsenhouders zijn in verschillende soorten maten en kleuren verkrijgbaar en zijn daarnaast leuk om met elkaar te combineren. Zet ze op je eettafel of sidetable en voor de finishing touch van je droominterieur!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Bij They & Me worden onze Happy People kandelaren met liefde, zorg een vooral blijdschap gemaakt. Deze vrolijke kandelaren hebben een uniek design en zijn perfect voor een huis waar extra gezelligheid aan gegeven wil worden. De Happy People kandelaren zijn ideaal om de finishing touch toe te voegen aan verschillende ruimtes binnen je interieur. 

Personaliseer je favoriete kandelaar

Je kunt kiezen uit verschillende soorten kleuren en afmetingen. De Happy People kandelaren verschillen van groot tot klein en zijn leuk om met elkaar te combineren. Maak jouw kandelaar uniek en speciaal met je favoriete afmeting en kleur. Zo geef je een eigen persoonlijke touch aan je kandelaar. Plaats de kandelaar vervolgens op je design eettafel of design sidetable om je interieur op te leuken. 

Kleur

Kleur

Kleur