Knippatronen

Eettafels

Eetkamerstoelen

Banken

Fauteuils

Sidetables

Eetkamerbanken

Woonaccessoires

Bijzettafels

Salontafels

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Bij het inrichten van je huis, is het van belang om de juiste afmetingen te bepalen voor je meubels. Zeker bij de keuze van je eettafel is dit een onmisbaar element. De grootte en vorm van de tafel, bepaalt namelijk hoeveel mensen je aan de tafel kwijt kunt en ook hoe de hele ruimte eruit zal zien. Maar het vinden van de juiste ‘fit’ voor je eettafel is niet altijd even makkelijk. Bij They & Me hebben we daar een oplossing voor. Onze knippatronen zijn handige handvatting voor het bepalen van de afmetingen van jouw eettafel.

Het hulpmiddel voor het bepalen van de perfecte eettafel

De knippatronen van They & Me zijn bestemd voor wanneer je op zoek bent naar de perfecte afmeting voor de eettafel. Het papieren knippatroon heeft de verschillende vormen en afmetingen waardoor de eettafel kan worden nagebootst in de ruimte. Het knippatroon kan worden uitgeknipt, vervolgens plaats je het patroon waar je de eettafel plaatsen binnen je interieur. Zo weet je precies hoe de tafel er in de ruimte uitziet.

Wanneer je bij ons je eettafel op maat laten maken, hebben ze 6 verschillende vormen knippatronen voor je in petto. De zes vormen zijn: rond, rechthoekig, plat ovaal, ovaal, organisch en bootvorm. Door de verschillende knippatronen te gebruiken, kan je nagaan welke vorm het beste in de ruimte past en ook welk formaat geschikt is. Dit geldt voor zowel je eiken eettafel, HPL eettafel als dekton eettafel

Het is vooral handig om verschillende vormen en afmetingen uit te testen voordat je de definitieve beslissing maakt voor de aankoop van je eettafel. Door het knippatroon in huis te halen en uit te testen, kan je niet alleen de grootte van de tafel bepalen, maar ook het aantal personen dat aan de tafel kwijt kan. En dat betekent weer dat je uitzoekt of de grootte van jouw eettafel past bij jouw eetgewoonten.

Past de eettafel? Mooi! De knippatronen zijn kosteloos wanneer je daadwerkelijk de eettafel bij ons besteld. Je krijgt dus het geld terug van het knippatroon die eerder besteld hebt.  

Heb je bijvoorbeeld een kleinere eetruimte, dan zou je een ronde tafel willen overwegen, omdat ze minder ruimte innemen en bovendien ook gezelliger aanvoelen. Een rechthoekige of ovale tafel is ideale voor een grotere ruimte. Je kan deze knippatronen gebruiken om te zien wat de beste optie is voor jouw eetruimte.

Haal jouw favoriete vorm in huis

De knippatronen zijn handige tools die je kan helpen bij het bepalen van de perfecte grootte en vormgeving van je eettafel. Door de verschillende vormen en afmetingen uit te testen, kan je ontdekken wat het beste werkt voor jouw eetruimte en levensstijl. Daarnaast is het gebruik van knippatronen vrijwel kosteloos wanneer je de eettafel bij ons besteld. Aarzelen is dus niet meer nodig met onze knippatronen. Haal het juiste knippatroon in huis en ga voor de perfecte tafel!