Madera eettafel

Voor ons is hout één van de belangrijkste materialen waar we mee werken. Een mooi houten blad, met een bijpassend X-poot houten onderstel.

Bij elk onderstel kan je een bijpassend blad kiezen in de afmeting die bij jou thuis het beste past. En voila: jouw favoriete droommeubel!

Configureer nu jouw droommeubel.

Ben je op zoek naar iets wat er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontworpen door They & Me

 1.439,-

Levertijd 8 tot 10 weken
EAN: 6096350442441 Artikelnummer: ATAF.2022000003 Categorieën: , , , Tag:

Extra info

Algemene levertijd (m.u.v. accessoires)
8 tot 10 weken 

Levering voor grotere meubelen
Dit geldt voor meubels die te groot zijn om te versturen via PostNL. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo goed én zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Wij gaan niet naar huis voordat jouw nieuwe meubelstuk gemonteerd en wel op de juiste plaats staat. Daarnaast nemen we het verpakkingsmateriaal ook weer mee. Graag voor levering controleren of de bestelling door je deur, lift en/of trappenhuis past. Indien dit niet het geval is, gaan we samen kijken welke hulpmiddelen we hiervoor nodig hebben. Daarnaast nemen wij contact met jou op om de levering in te plannen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Garantie
Op de producten die je bij ons koopt zit garantie. We geven geen garantie op producten die op het moment van aankoop niet ‘nieuw’ waren, zoals showroommodellen. Daarnaast zijn er ook een aantal uitzonderingen waarbij de garantie niet geldt, bijvoorbeeld specifieke product eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het product, normale slijtage en bij het niet juist onderhouden van je product.

Vanaf de dag dat de producten bij de jou bezorgd zijn krijg je 1 jaar (12 maanden) garantie. Er wordt geen kosteloos herstel verleend als gebreken het gevolg zijn van:

  • Slijtage
  • Het niet of onjuist uitvoeren van het onderhoud aan het product
  • Wijziging of reparatie door derden
  • (de)montage

Duurzaamheid
We houden het graag dicht bij de kern. Onze meubels worden in Europa gemaakt. Voor het maken van onze meubels maken we voor een groot deel gebruik van gecertificeerd en lokaal ingekochte materialen. Hiermee behouden we de continuïteit voor onze leveranciers en planten we meer bomen dan we gebruiken. De stoffen worden op een verantwoorde manier gemaakt van gerecycleerde materialen, met als doel duurzaamheid als hoogste aan agenda te zetten.

Extra informatie

Vorm

Ovaal

Materiaal

Hout

Randafwerking

Verjongd

Kleur

Eiken rustiek bianco olie

Afmetingen

200 x 110 x 75cm

Ben je op zoek naar iets wat er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stalen TM

Twijfel je? Bestel de gratis stalen en probeer het thuis!

Knippatroon

Bestel je knippatroon en ontdek hoe jouw tafel eruit komt te zien in de ruimte.

Stalen TM

Twijfel je? Bestel de gratis stalen en probeer het thuis!

Knippatroon

Bestel je knippatroon en ontdek hoe jouw tafel eruit komt te zien in de ruimte.

Kleur

Kleur

Kleur