Dekton, een onderhoudsvriendelijke keuze voor tafelbladen!

Dekton, een onderhoudsvriendelijke keuze voor tafelbladen!

Dekton, een onderhoudsvriendelijke keuze voor tafelbladen!

Dekton, een onderhoudsvriendelijke keuze voor tafelbladen!

Als het gaat om het kiezen van materialen voor een tafelblad, zijn er veel opties om uit te kiezen. Wij denken dat een van de beste keuzes die jij kunt maken is om te gaan voor een dekton blad voor je tafel. Als je op zoek bent naar een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk tafelblad, dan is dekton waarschijnlijk de beste optie die je kunt vinden. In dit artikel gaan we je alles vertellen over dekton en de voordelen die het biedt als een materiaal voor tafelbladen.

Eerst en vooral, wat is dekton?

Dekton is een materiaal dat wordt gemaakt van een mengsel van kwarts, porselein en glas. Het wordt vervaardigd door middel van een geavanceerd droogproces dat ‘sinterisatie’ wordt genoemd. Tijdens dit proces worden deze materialen samengebracht en onderworpen aan extreme druk en hitte, waardoor ze zich binden en transformeren tot een sterk en duurzaam materiaal. De eigenschappen van dekton maken het bijzonder geschikt voor tafelbladen.

Duurzaamheid

Een van de belangrijkste voordelen van het hebben van bijvoorbeeld een dekton eettafel is dat het uiterst duurzaam is. Het materiaal is bestand tegen krassen en slijtage, waardoor het ideaal is voor tafelbladen die veel worden gebruikt. Bovendien is dekton bestand tegen extreme temperaturen en UV-stralen, waardoor het een uitstekende keuze is voor tafels die buiten worden gebruikt. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over het verkleuren van je dekton tafelblad of over kringen die erop ontstaan.

Onderhoudsvriendelijkheid

Een van de grootste voordelen van dekton is dat het onderhoudsvriendelijk is. Het materiaal is bestand tegen vlekken en gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Je hoeft geen speciale reinigingsmiddelen te gebruiken of veel tijd te besteden aan het onderhouden van uw dekton tafelblad. Als Je op zoek bent naar een tafelblad dat weinig onderhoud vereist, dan is dekton de perfecte keuze.

Breed scala aan ontwerpmogelijkheden

Een ander voordeel van dekton is dat het je een breed scala aan ontwerpmogelijkheden biedt. Het materiaal wordt geleverd in verschillende kleuren, waardoor jij het perfecte tafelblad kunt vinden dat past bij de stijl van jouw huis. Of je nu op zoek bent naar een modern en strak tafelblad, een design bijzettafel of design sidetable, dekton heeft altijd iets te bieden voor elke smaak. Bij They & Me kan je kiezen uit verschillende soorten dekton looks. Hiernaast leveren wij ook op maat gemaakte eettafels. Zo kies je naast de dekton look waar jij voor wil gaan, ook het onderstel, de kleur ervan én het formaat van jouw tafel. Zo maak je dus van ons design, jouw design. Wil je graag de materialen en de formaten in het echt zien? Geen probleem! Kom bij ons langs in onze meubelzaak in Nijmegen of vraag gratis stalen aan via onze webshop. Zo kun je ervaren hoe je tafel eruit kan komen te zien en zie je ook hoe het materiaal match met jouw interieur.

Aantrekkelijke investering

Hoewel dekton over het algemeen prijziger is als hout of HPL, is het wel een aantrekkelijke investering omdat het jarenlang meegaat. Met zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen, duurzaamheid en unieke uitstraling is het een waardevolle toevoeging aan iedere woning.

Kies jij voor dekton?

Al met al is dekton een uitstekend materiaal voor tafelbladen. Het biedt duurzaamheid, onderhoudsgemak en een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor praktisch elke ruimte in jouw huis. Hoewel het geen goedkoop materiaal is, is de investering zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een tafelblad dat er jarenlang als nieuw uitziet en ook nog eens een stijlvolle aanvulling is voor in jouw huis!

Dekton, een onderhoudsvriendelijke keuze voor tafelbladen!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou