• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons

De ronde vorm, de elegante rug die doorloopt in de zitting en daarnaast de mooie luchtige armleuning sieren de Rosa eetkamerstoel.

De Rosa eetkamerstoel is verkrijgbaar in een variant met en zonder armleuning. Bij de stoel met armleuning kan je kiezen tussen een variant met gestoffeerde armleuning en met ongestoffeerde armleuning. De Rosa eetkamerstoelen met en zonder armleuning kunnen natuurlijk ook met elkaar gecombineerd worden.

De eetkamerstoel is beschikbaar in verschillende kleuren leder en stof. De zitting van de eetkamerstoel kan in een andere kleur en/of stoffering als de rug. Daarnaast kan je 5 verschillende kleuren onderstellen kiezen. Oneindig veel mogelijkheden dus!

Configureer nu jouw droommeubel.

Ben je op zoek naar iets wat er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontworpen door Studio Schrofer  

Extra info

Algemene levertijd (m.u.v. accessoires)
8 tot 10 weken 

Levering voor grotere meubelen
Dit geldt voor meubels die te groot zijn om te versturen via PostNL. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo goed én zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Wij gaan niet naar huis voordat jouw nieuwe meubelstuk gemonteerd en wel op de juiste plaats staat. Daarnaast nemen we het verpakkingsmateriaal ook weer mee. Graag voor levering controleren of de bestelling door je deur, lift en/of trappenhuis past. Indien dit niet het geval is, gaan we samen kijken welke hulpmiddelen we hiervoor nodig hebben. Daarnaast nemen wij contact met jou op om de levering in te plannen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Garantie
Op de producten die je bij ons koopt zit garantie. We geven geen garantie op producten die op het moment van aankoop niet ‘nieuw’ waren, zoals showroommodellen. Daarnaast zijn er ook een aantal uitzonderingen waarbij de garantie niet geldt, bijvoorbeeld specifieke product eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het product, normale slijtage en bij het niet juist onderhouden van je product.

Vanaf de dag dat de producten bij de jou bezorgd zijn krijg je 1 jaar (12 maanden) garantie. Er wordt geen kosteloos herstel verleend als gebreken het gevolg zijn van:

  • Slijtage
  • Het niet of onjuist uitvoeren van het onderhoud aan het product
  • Wijziging of reparatie door derden
  • (de)montage

Duurzaamheid
We houden het graag dicht bij de kern. Onze meubels worden in Europa gemaakt. Voor het maken van onze meubels maken we voor een groot deel gebruik van gecertificeerd en lokaal ingekochte materialen. Hiermee behouden we de continuïteit voor onze leveranciers en planten we meer bomen dan we gebruiken. De stoffen worden op een verantwoorde manier gemaakt van gerecycleerde materialen, met als doel duurzaamheid als hoogste aan agenda te zetten.

Additional information

Armleuning

Zonder armleuning

Type poot

4-poot

Materiaal zitting

Leder

Materiaal rugleuning

Stof

Zitdiepte

43cm

Totale diepte

56,5cm

Zithoogte

50cm

Totale hoogte

86cm

Breedte

56cm

Model

Rosa

Gemaakt in

Europa

Garantie

1 jaar (12 maanden)

Kleur poten

RAL7022 ombergrijs

Kleur zitting

Air – Magnolia 160

Kleur rug

Leder – Nude 2202

Bestellen bij They & Me
Rosa1_zitting leder nude, rug air magnolia_rond poot RAL7022 ombergrijs_zonder armleuning
Rosa6_zitting leder Nude

Make our design yours

We houden van detail. Stuk voor stuk op maat gemaakt in Europa, met de beste materialen die beschikbaar zijn. We hebben deze Rosa eetkamerstoel samen met Frans Schrofer ontworpen.

THEY & ME - ICON - UNIEKE DESIGNS WIT

Zelf samenstellen

Stel jouw eigen droommeubel samen met onze unieke designs.

THEY & ME - ICON - HOGE KWALITEIT VOOR DE JUISTE PRIJS WIT

Juiste prijs

Hoge kwaliteit meubels voor een eerlijke prijs.

THEY & ME - ICON - COMFORT WIT

Comfort

Comfortabele design meubels. Gemaakt in Europa uit eigen productie.

THEY & ME - ICON - LEVERING & MONTAGE WIT

Levering & montage

Wij zorgen dat jouw meubel op de juiste plek terecht komt.

Kleur