7 handige manieren hoe een bijzettafel gebruikt kan worden in huis

7 handige manieren hoe een bijzettafel gebruikt kan worden in huis

7 handige manieren hoe een bijzettafel gebruikt kan worden in huis

7 handige manieren hoe een bijzettafel gebruikt kan worden in huis

Bijzettafels zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook functioneel in het dagelijkse leven. Ze zijn verstelbaar, gemakkelijk te verplaatsen en vooral handig voor het creëren van extra ruimte in huis. In dit artikel zullen we 7 handige manieren meegeven over hoe jij een bijzettafel optimaal kunt gebruiken in huis.

Bijzettafels als nachtkastje

Ben je toe aan een nieuwe look in je slaapkamer? Dan is een bijzettafel als nachtkastje misschien wel de oplossing. Het kan een kamer karakter geven door een ander materiaal en vorm toe te voegen. Ze geven rust aan de ruimte en daarnaast zijn ze functioneel om bijvoorbeeld je boek op te leggen of je afstandsbediening van de tv.

Bijzettafel als salontafel

Heb je in de woonkamer niet genoeg ruimte voor een grote design salontafel? Geen probleem! Gebruik in plaats daarvan twee of drie bijzettafels in verschillende maten. Speel met bijzettafels met verschillende hoogtes. Dit zorgt voor extra opbergruimte en creëert een speels effect in de kamer. Bovendien kunnen de tafeltjes gemakkelijk verplaatst worden, zodat je meer ruimte hebt tijdens feestjes en bijeenkomsten. Met de Metador bijzettafel van They & Me creëer jij een originele salontafel look, zonder dat ze teveel ruimte innemen. Kies de Metador design bijzettafel in twee verschillende maten en laat ze iets overlappen.

Bijzettafels als plantenstandaard

Heb je veel planten in huis? Dan kan een bijzettafel perfect dienen als plantenstandaard. Zet wat planten die normaal gesproken op de grond staan, op een bijzettafeltje. Door verschillende hoogtes te gebruiken, creëer je diepte en voeg je meer groen toe aan je interieur.

Bijzettafeltje als snacktafel

Een andere manier waarop een bijzettafel kan worden gebruikt is als tafel om drankjes en hapjes op te serveren. Wanneer je gasten hebt, kan je drankjes en snacks op deze tafel plaatsen, zodat jouw gasten een comfortabele plek hebben om te ontspannen en te genieten van hun hapjes.

Bijzettafels als decoratief hoekje

Wil je een hoekje creëren in de woonkamer of slaapkamer voor extra gezelligheid? Gebruik dan een bijzettafel om een decoratief hoekje te creëren. Het enige wat je hoeft te doen is de bijzettafel bij een muur plaatsen, samen met een mooie lamp, kaarsen en decoratieve items. Voilà, meteen een gezellig hoekje!

Bijzettafel bij de bank

Wel eens gehad dat je jouw kop thee en snacks niet kwijt kan als je op de bank zit? Geen probleem, zet gewoon een bijzettafel over de bank! De Smart bijzettafel van They & Me is naast dat hij er stijlvol uit, ook nog eens functioneel. Zet het tafeltje naast de bank en je hebt een ideaal tafeltje om je spullen op te zetten. Ideaal ook als je een luie avond hebt en op de bank wil eten, zet je bord op de bijzettafel en het is de perfecte tafel om aan te eten!

Een bijzettafel kan alles!

Een bijzettafel is een veelzijdig meubelstuk en kan op veel manieren gebruikt worden in huis. Wil je een bijzettafel als nachtkastje of als plantenstandaard gebruiken? Of wil je jouw decoratiehoekje een gezellige touch geven? Een bijzettafel heeft het allemaal! Kies het design dat bij je past en je bent verzekerd van een mooie, praktische en bruikbare toevoeging aan je interieur.

7 handige manieren hoe een bijzettafel gebruikt kan worden in huis 7 handige manieren hoe een bijzettafel gebruikt kan worden in huis

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou