• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons

Moore barkruk

 417,-

EAN: 6097439356307 SKU: BARK.2022000001 Categories: , , , Tag:

Extra info

Algemene levertijd (m.u.v. accessoires)

6 tot 8 weken

Levering voor grotere meubelen

Dit geldt voor meubels die te groot zijn om te versturen via PostNL. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo goed én zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Wij gaan niet naar huis voordat jouw nieuwe meubelstuk gemonteerd en wel op de juiste plaats staat. Daarnaast nemen we het verpakkingsmateriaal ook weer mee. Graag voor levering controleren of de bestelling door je deur, lift en/of trappenhuis past. Indien dit niet het geval is, gaan we samen kijken welke hulpmiddelen we hiervoor nodig hebben. Daarnaast nemen wij contact met jou op om de levering in te plannen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Garantie

Op de producten die je bij ons koopt zit garantie. Bij They & Me geven we garantie We geven geen garantie op producten die op het moment van aankoop niet ‘nieuw’ waren, zoals showroommodellen. Daarnaast zijn er ook een aantal uitzonderingen waarbij de garantie niet geldt, bijvoorbeeld specifieke product eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het product, normale slijtage en bij het niet juist onderhouden van je product.

Vanaf de dag dat de producten bij de jou bezorgd zijn krijg je 1 jaar (12 maanden) garantie. Er wordt geen kosteloos herstel verleend als gebreken het gevolg zijn van:

  • Slijtage
  • Het niet of onjuist uitvoeren van het onderhoud aan het product
  • Wijziging of reparatie door derden
  • (de)montage

Duurzaamheid

We houden het graag dicht bij de kern. Onze meubels worden in Europa gemaakt. Voor het maken van onze meubels maken we voor een groot deel gebruik van gecertificeerd en lokaal ingekochte materialen. Hiermee behouden we de continuïteit voor onze leveranciers en planten we meer bomen dan we gebruiken. De stoffen worden op een verantwoorde manier gemaakt van gerecycleerde materialen, met als doel duurzaamheid als hoogste aan agenda te zetten.

Additional information

Breedte

45cm

Zitdiepte

42,5cm

Totale diepte

57cm

Zithoogte

63cm

Totale hoogte

99cm

Model

Moore

Gemaakt in

Europa

Garantie

1 jaar (12 maanden)

Kleur poten

TM100 Antraciet

Kleur zitting

Leder – Verde 7509

Kleur rug

Air – Thyme 206

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Moore barkruk”

Ben je op zoek naar iets wat er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stalen TM

Twijfel je? Bestel de gratis stalen en probeer het thuis!