Een complete gids over onze houtkleuren

Een complete gids over onze houtkleuren

Een complete gids over onze houtkleuren

Een complete gids over onze houtkleuren

Als je op zoek bent naar een nieuw meubelstuk voor je huis, is een eiken eettafel misschien wel de beste keuze die je kunt maken. Het is robuust, duurzaam en geeft een warme en gezellige uitstraling aan je eetkamer. Eiken eettafels zijn er in alle soorten en maten, maar het kiezen van de juiste houtkleur die past bij je interieur, kan soms wat lastig zijn en tijd in beslag nemen. They & Me biedt verschillende soorten houtkleuren aan voor eiken eettafels. In dit artikel zullen we je alles vertellen over wat je moet weten over onze verschillende kleuren.

1. Eiken rustiek bianco olie/lak

Deze houtkleur heeft een lichte uitstraling en is perfect voor degenen die van een minimalistische inrichting houden. De licht getinte houtkleur laat de nerven van het eikenhout doorschijnen en past goed bij lichte muren en woonaccessoires. DDeze kleur benadrukt de textuur en de natuurlijke kleur van het hout en geeft een Scandinavische uitstraling aan je huis. Je hebt de keuze uit een geolied of een gelakt tafelblad, er is weinig tot geen verschil in kleur door deze afwerking.

2. Eiken rustiek olie/lak

De kleur heeft een warme, amberkleurige gloed en brengt het volledige karakter van het eikenhout naar voren. De kleur past bij alle soorten interieurs, van klassiek tot modern en geeft een tijdloze uitstraling aan je eetkamer! De eiken rustiek olie/lak heeft een wat gelere gloed dan de bianco afwerking. Ook bij deze kleur heb je de keuze uit een geolied of een gelakt tafelblad, waar ook weinig tot geen verschil in kleur te zien is door de verschillende afwerkingen.

3. Eiken geborsteld black lak

Deze kleur is ongebruikelijker dan de andere kleuren, maar biedt een moderne uitstraling aan je interieur. De diepere zwarte kleur laat het eikenhout zien dat geborsteld is en geeft het hout een rustieke uitstraling. De kleur past goed bij moderne interieurs en is een opvallende keuze voor iedereen die niet bang is om risico’s te nemen. Deze houtkleur is altijd gelakt en geborsteld, waardoor het een hele natuurlijke uitstraling krijgt.

Kies de houtkleur die bij jou past

Er zijn veel verschillende houtkleuren beschikbaar voor je eikenhouten eettafel, en het kiezen van de juiste kleur kan een persoonlijke keuze zijn. Geef je de voorkeur aan een minimalistisch interieur of juist traditionele look? Er is altijd wel een kleur die bij jouw interieur past. Bij They & Me bieden we verschillende kleuren aan, variërend van lichtere tot diepere kleuren, zodat je de perfecte tafel voor jouw huis kunt vinden. Hopelijk heeft deze gids je geholpen bij het kiezen van de juiste houtkleur!

We snappen dat het lastig is om de kleuren goed te beoordelen vanaf je computerscherm. Daarom ben je altijd welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Nijmegen. Daarnaast is het ook mogelijk om stalen van bovengenoemde houtkleuren bij ons op te vragen. Zo kan je er thuis even rustig naar kijken en hem bijvoorbeeld bij je vloer of muur houden om te kijken of het een match is qua kleur!

Heb je na het lezen van dit artikel nog advies nodig bij de keuze van een houtkleur? Neem dan gerust contact met ons op.

Een complete gids over onze houtkleuren Een complete gids over onze houtkleuren

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou