Geef je interieur sfeer met hout

Geef je interieur sfeer met hout

Geef je interieur sfeer met hout

Geef je interieur sfeer met hout

Als je op zoek bent naar een manier om warmte en textuur aan je huis toe te voegen, is hout de perfecte optie. Het biedt niet alleen natuurlijke schoonheid, maar voegt ook een extra laag gezelligheid toe die elke kamer in een fijne ruimte kan veranderen. Of je nou je woonkamer wilt opfrissen of gewoon je huis een extra boost van comfort en stijl wilt geven, hier zijn enkele creatieve manieren waarop je hout kan gebruiken om je interieur die gezellige feeling te geven!

Houten meubels

Een andere  manier om de gezelligheid in huis te verwerken is door middel van houten meubels. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een mooie eiken eettafel voor de warmte of gewoon iets rustieks wilt in je eetkamer, overweeg dan om je eigen eiken eettafel op maat samen te stellen. Bij They & Me is je eigen eettafel en bijpassende eetkamerstoel samenstellen een fluitje van een cent. Gebruik onze 3D configurator om de perfecte eetkamerset samen te stellen en in de ruimte te zien waar het komt te staan. Voor het opfleuren en creëren van sfeer in je woonkamer kan je ervoor kiezen om een eiken design sidetable of bijzettafel neer te zetten. Deze zien er niet alleen leuk en gezellig uit, maar ze zijn ook nog functioneel!

Geef je interieur sfeer met hout Geef je interieur sfeer met hout

Rustieke houten decoraties

Rustieke decoraties van hout zijn perfect als je een gezellige sfeer wilt creëren in je huis. Denk aan fotolijstjes gemaakt van boomstammen, wandkleden gesneden uit boomtakken en zelfs boomstammen als kaarsenhouders. Al deze elementen brengen warmte en gezelligheid in je interieur! Je kan zelfs nog een stap verder gaan door rustieke decoraties voor buiten te gebruiken. Houten bankjes onder bomen of vogelhuisjes die aan bomen zijn opgehangen zijn ook geweldige toevoegingen aan buitenruimtes! Om binnen meer sfeer te creëren hebben we bij They & Me de Birdies ontworpen. Deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Ontdek welke Birdies het beste bij jouw interieur passen!

Hout iets voor jouw interieur?

Het toevoegen van houten elementen in je huis is een geweldige manier om zowel stijl als comfort te creëren. Met wat zorgvuldig gekozen houten meubels en decoraties kan je een gezellige sfeer creëren die gasten zeker hartelijk zal verwelkomen als ze langskomen! Of het nu gaat om meubels van eiken of rustieke decoraties, het gebruik van houten elementen in je huis geeft je interieur zeker een extra boost van gezelligheid, dus waarom zou je het vandaag niet proberen?

Stel nu je eettafel op maat samen!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Kleurtrend- Peach Fuzz

Kleurtrend: Peach Fuzz

Als je een liefhebber bent van interieurdesign, mode, of gewoonweg van creatieve trends, dan is het tijd om je aandacht te richten op de kleur

Woontrend: klein design

Woontrend: klein design

In een wereld waarin ruimte steeds kostbaarder wordt, is het geen verrassing dat ‘klein design’, of kleine ruimte-inrichting, een steeds groter wordende trend is. Dit