• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons
Hoe bepaal ik de perfecte maat van mijn organisch gevormde eettafel?

Hoe bepaal ik de perfecte maat van mijn eettafel met organisch tafelblad?

Hoe bepaal ik de perfecte maat van mijn eettafel met organisch tafelblad?

Hoe bepaal ik de perfecte maat van mijn organisch gevormde eettafel?

Een eettafel is een belangrijk onderdeel van elk huis. Het is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een plaats waar gezinnen bijeenkomen voor maaltijden en om quality time met elkaar door te brengen. En als je op zoek bent naar een organisch gevormde eettafel, dan wil je zeker zijn dat je de perfecte maat krijgt die past bij je huis en je levensstijl. In dit artikel bespreken we hoe je de perfecte maat voor jouw organisch gevormde eettafel bepaalt.

1. Meet je ruimte op

Voordat je begint met het zoeken naar een organische eettafel, moet je weten hoeveel ruimte je hebt. Meet de lengte en breedte van de ruimte waar de tafel komt te staan, rekening houdend met hoeveel ruimte er is tussen de eettafel en de muren of andere meubelstukken. Bepaal dan hoeveel ruimte je ongeveer nodig hebt tussen de tafelpoten, het tafelblad en de eetkamerstoelen. Dit helpt je de grootte van de eettafel te bepalen die bij jouw ruimte past.

2. Bedenk hoeveel mensen aan de eettafel moeten passen

Denk na over hoeveel mensen normaal gesproken tegelijkertijd aan de eettafel zullen zitten. Heb je vaak etentjes met een groot aantal gasten? Heb je een groot gezin? Of zijn jullie maar met z’n tweetjes thuis? Door deze vragen te stellen, kun je beslissen hoe groot de eettafel moet zijn en hoeveel zitplaatsen er nodig zijn. Een organische gevormde tafel kan ook meer onregelmatige zitplaatsen hebben, dus houd hier rekening mee.

3. De hoogte van de eettafel

De hoogte van de eettafel is ook belangrijk voor het bepalen van de perfecte afmeting. De standaard hoogte die wij aanbieden bij onze eettafels is 75 cm. Het is belangrijk dat de zithoogte van jouw eetkamerstoelen goed passen bij de tafelhoogte. Bij They & Me ben je ervan verzekerd dat onze eettafels perfect passen bij onze eetkamerstoelen. Bij ons kun je eenvoudig je bijpassende eetkamerstoel zelf samenstellen via onze 3D configurator. Zo zorg je ervoor dat je eetkamer compleet is en het plaatje volledig klopt.

4. Probeer het uit

Tot slot, ga het testen. Bij They & Me bestel je eenvoudig een knippatroon van de vorm die je graag in je huis wilt zien. Vervolgens knip je de maat uit het knippatroon en leg je het vel op de vloer om de grootte van de eettafel te visualiseren. Vervolgens kun je er nog een aantal eetkamerstoelen bij zetten om een beter beeld te krijgen van de ruimte en hoe de indeling eruit komt te zien. Zo krijg je een beter idee van wat werkt en wat niet.

Kies de maat die past binnen de ruimte

Als je op zoek bent naar de perfecte maat voor je organisch gevormde eettafel, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Het bepalen van de juiste maat is belangrijk voor een optimaal functionerende ruimte en comfortabele eetervaring. Door de hoogte, grootte en behoeften te overwegen, kun je de perfecte maat bepalen die bij jou past. Dus meet je ruimte op, bedenk hoeveel mensen aan de tafel moeten passen, overweeg de hoogte van de tafel en bedenk welke behoeften je hebt bij je tafel. Laat jouw eettafel op maat samenstellen bij They & Me en bekijk de opties met de configurator! Op deze manier creëer jij de perfecte organisch gevormde eettafel voor jouw huis.

Hoe bepaal ik de perfecte maat van mijn organisch gevormde eettafel? Hoe bepaal ik de perfecte maat van mijn organisch gevormde eettafel?

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou