Hoe kies je de perfecte bartafel?

Hoe kies je de perfecte bartafel?

Hoe kies je de perfecte bartafel?

Hoe kies je de perfecte bartafel?

Wanneer je je huis wilt opfleuren en net wat meer sfeer wilt creëren is het kiezen van een moderne en stijlvolle bartafel een gepaste keuze. Bartafels zijn namelijk de perfecte manier om meer ruimte te creëren in een kamer en voegen een gezellige touch toe aan je interieur. Er zijn verschillende factoren om te overwegen, van grootte en stijl tot materiaal en kleur. Om ervoor te zorgen dat je de perfecte bartafel voor jouw ruimte kiest, is het belangrijk om onderstaande tips in gedachten te houden.

Grootte is belangrijk

Bij het kiezen van een bartafel is de grootte een belangrijke overweging. Zorg ervoor dat de tafel die je kiest in verhouding staat tot de grootte van je kamer en dat de bartafel comfortabel in de ruimte past zonder te groot of te klein te zijn. Als je bijvoorbeeld een kleine keuken hebt, kies dan voor een compacte bartafel met vier stoelen in plaats van een grotere bartafel met zes zitplaatsen. En als je een open eetkamer hebt, zoek dan een langere, rechthoekige bartafel waar meer mensen aan kunnen zitten.

De grootte van je bartafel is belangrijk, omdat het bepaalt hoeveel mensen eromheen kunnen zitten. Als je alleen met wat vrienden of je gezin wil chillen, dan is een kleinere tafel meer dan genoeg. Maar als je regelmatig meerdere mensen over de vloer hebt, dan moet je misschien overwegen een iets grotere aan te schaffen.

Kies het juiste materiaal

Het materiaal van je bartafel moet duurzaam en toch stijlvol genoeg zijn om in jouw huidige inrichting te passen. Populaire materialen zijn hout, dekton en HPL. Hout is klassiek en geeft een natuurlijke uitstraling, dekton geeft meer een luxe en robuuste uitstraling en HPL is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. Zo heeft elk materiaal zijn voordelen, denk bij de keuze van het materiaal voor je nieuwe bartafel na over wat zowel stijlvol als functioneel het beste in de ruimte past.

Kies de stijl die bij jou past

De stijl van je bartafel moet natuurlijk aansluiten bij jouw levensstijl en het ontwerp van je huis. Als je regelmatig mensen ontvangt of een intieme, maar ook stijlvolle sfeer wilt creëren, kies dan voor onze Gusto bartafel in combinatie met onze bijpassende Moore barkrukken! Met de verschillende beschikbare opties kan het soms lastig zijn om de juiste beslissing te maken voor het kiezen van je bartafel. Maar door rekening te houden met factoren als grootte, materiaal, stijl en deze tips in gedachten te houden, zal je hopelijk precies kunnen vinden wat je zoekt. Mocht je na het lezen nog hulp nodig hebben bij het kiezen van je bartafel? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Hoe kies je de perfecte bartafel? Hoe kies je de perfecte bartafel?

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou