Omarm de kleur met de Breathing Color woonstijl

Omarm de kleur met de Breathing Color woonstijl

Omarm de kleur met de Breathing Color woonstijl

Omarm de kleur met de Breathing Color woonstijl

Als je jouw huidige ruimte saai vindt worden en je op zoek bent naar een manier om kleur en leven toe te voegen, kijk dan eens naar de Breathing Color woontrend. Deze woontrend heeft een collectie van levendige stoffen met verschillende kleuren, van meubels tot decoratieve items. Laten we eens kijken wat deze woontrend zo speciaal en vrolijk maakt.

Een breed scala aan kleuren en texturen

De woontrend Breathing Color biedt voor ieder wat  wils, in een verscheidenheid aan kleuren en texturen. Van diep paars en levendig groen, tot delicate pastelkleuren en warme mosterdgelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Elke stof is ook ontworpen met een unieke textuur; sommige hebben kleinschalige geometrische patronen, terwijl andere grotere bloemmotieven of abstracte ontwerpen hebben. Dit is zeker een woonstijl om het voorjaar in te springen met vrolijke kleuren. Kleuren als geel en blauw zijn “vrolijke” kleuren, omdat ze gevoelens van geluk en ontspanning oproepen. Andere kleuren zoals groen roepen gevoelens van vrede en kalmte op, terwijl rood gevoelens van passie en energie kan oproepen. Allemaal geweldige gevoelens die je met een paar spatten van kleur in je huis kunt toevoegen.

Je kunt ook een muur in je ruimte verven of een meubelstuk in een opvallende kleur nemen. Zorg er wel voor dat de kleur van je muur en je nieuwe meubel past bij de rest van je inrichting. Als je je avontuurlijker voelt, schilder dan een hele kamer in één opvallende kleur of gebruik meerdere kleuren van meubels in dezelfde ruimte voor een dynamischer effect. Vergeet ook natuurlijke elementen, zoals bloemen of planten, als kleurrijke toevoegingen toe te voegen aan je interieur! Met de Breathing Color woontrend ben je niet alleen beperkt tot meubels en woonaccessoires, maar kun je ook werken met gordijnen, en  tafelkleden! Dit zorgt ervoor dat je tal van keuzes hebt om deze stijl in je interieur te integreren.

Funky vormen

In de Breathing Colour woontrend van 2023 gaat het niet alleen om kleur, maar ook om vorm. Kies voor een een design bijzettafel of design salontafel in een getwiste stijl, en een draaifauteuil en marshmallow-vormige elementen. Alles is toegestaan! De truc? Creëer een harmonie door meerdere gekke items te combineren met rustigere basisstukken zoals zachtgroene hoekbanken of ronde vloerkleden. Hierdoor heb je de perfecte ingrediënten waardoor je ‘rariteitenschouw’ compleet wordt.

Breng de Breathing Color stijl in huis

Voor het toevoegen van kleur in je huis draait het om het brengen van leven, gezelligheid en vreugde in elke kamer. Er zijn tal van verschillende manieren waarop je deze trend kunt toepassen, afhankelijk van de look waar je voor wilt gaat. Of het nu gaat om het schilderen van muren of het toevoegen van felgekleurde meubels, er zijn eindeloze mogelijkheden om kleur in je huis te brengen!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou