• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons
Hoe kies jij de perfecte eettafel voor bij in huis?

Hoe kies jij de perfecte eettafel voor bij in huis?

Hoe kies jij de perfecte eettafel voor bij in huis?

Hoe kies jij de perfecte eettafel voor bij in huis?

De eettafel is vaak het hart van jouw huis. Het is de plek waar je elke dag samenkomt met je gezin, of waar je met vrienden en familie dineert tijdens gezellige avonden samen. Het samenstellen van de perfecte eettafel kan dan soms lastig zijn. Het moet niet alleen passen bij je stijl, maar bijvoorbeeld ook bij de grootte van je huis en bij het aantal mensen dat er aan tafel gaat plaatsnemen. In dit artikel geven we je een aantal handige tips die je kunt gebruiken bij het samenstellen van de perfecte eettafel voor in jouw woning.

Bepaal de vorm en grootte

Bij They & Me maken wij jouw eettafel op maat. Dit betekent dat je de perfecte eettafel kan samenstellen voor bij jou in huis. Het begint allemaal bij het kiezen van de vorm en de grootte van de tafel. De grootte van je eettafel is afhankelijk van de grootte van je eetkamer of keuken en hoeveel mensen aan je tafel komen te zitten. Als je een kleine keuken hebt of slechts enkele mensen wilt ontvangen, dan raden we jou een ronde eettafel aan. Als je meer gasten wilt ontvangen, dan is een rechthoekig of een plat ovale tafel de ideale optie. Hoewel de genoemde vormen worden aangeraden voor de grootte van je ruimte, betekent het niet dat je de andere vormen niet kan kiezen. Elke vorm is verkrijgbaar in meerdere formaten, zodat welke vorm je ook kiest, het in jouw kamer past.

Kies het juiste materiaal

Het materiaal van je eettafel bepaalt niet alleen de uitstraling, maar ook de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de tafel. Houten tafels zijn populair vanwege hun rustieke uitstraling en het feit dat ze jarenlang meegaan. Wel brengen houten eettafels meer onderhoud met zich mee. Als je op zoek bent naar een moderne uitstraling, dan is een Dekton eettafel of HPL eettafel een geschikte optie voor jou. Het voordeel van de materialen Dekton en HPL is dat ze beide heel onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn beide water, hitte en vlekbestendig. Hiernaast zijn ze ook nog eens krasbestendig, waardoor deze materialen jarenlang meegaan.

Kies bijpassende tafelpoten

De juiste tafelpoten kunnen het uiterlijk van je tafel beïnvloeden. Het kiezen van tafelpoten hangt voor het grootste gedeelte af van jouw smaak. Wil je simpele tafelpoten of juist een tafelpoot die wat meer opvallen? They & Me biedt voor ieder wat wils. Met een aanbod van 13 tafelpoten zit er altijd wel een stijl bij die past bij jouw smaak.

Overweeg de stijl

Omdat je bij ons jouw eettafel op maat laten maken heb je ook de keuze uit verschillende onderstellen voor jouw tafel. De stijl van je eettafel hangt af van je persoonlijke voorkeur en interieurdesign. Als je van een rustieke stijl houdt, dan is een eiken eettafel met een wat klassiekere tafelpoot een geschikte optie. Als je van een moderne stijl houdt, dan is een Dekton eettafel met de Gusto eettafelpoten een leuke optie. De stijl van de tafel hangt ook erg af van de vorm die je kiest. Zo wordt rechthoekig vaak gezien als modern, terwijl rond of ovaal wordt gezien als vriendelijk en gezellig.

Jouw ideale eettafel

Het kiezen van de perfecte eettafel kan een uitdagende taak zijn, maar door je behoeften en stijlvoorkeuren in overweging te nemen, kun je de juiste keuze maken. Vergeet niet om rekening te houden met de grootte, het materiaal, de stijl en het budget bij het kiezen van jouw nieuwe eettafel. Hopelijk kan je nu verder bij het maken van de juiste keuze voor jouw ideale eettafel.

Vind je na het lezen van dit artikel het nog lastig welke keuzes het beste zijn voor in jouw woning? Kom dan gerust langs bij onze meubelzaak in Nijmegen om onze producten te bekijken en opties te bespreken. Wij staan voor je klaar om de perfecte eettafel samen te stellen voor in jouw huis!

Hoe kies jij de perfecte eettafel voor bij in huis? Hoe kies jij de perfecte eettafel voor bij in huis?

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou