• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons
Ontdek de voordelen van gratis levering en montage van meubels bij They & Me

Ontdek de voordelen van gratis levering en montage van meubels bij They & Me

Ontdek de voordelen van gratis levering en montage van meubels bij They & Me

Ontdek de voordelen van gratis levering en montage van meubels bij They & Me

Het is geen geheim dat het kopen van nieuwe meubels een flinke investering kan zijn. Vooral als je overweegt om grote meubelstukken te kopen zoals een bank, eetkamerstoelen of een eettafel. Je moet niet alleen beslissen welk meubelstuk je wilt, maar ook waar je het wilt kopen en hoe je ze in huis krijgt. Gelukkig bieden we bij They & Me een oplossing voor gratis levering en montage van meubels. In dit artikel delen we alle voordelen van deze service en laten we zien waarom het kiezen voor They & Me de beste keuze is voor je volgende aankoop!

Geen gedoe met bezorging

Het is een feit dat het verhuizen en bezorgen van grote meubelstukken een lastige klus kan zijn. Zelfs als je een sterke vriend of familielid hebt om te helpen tillen, is het niet altijd gemakkelijk om je nieuwe meubels op de juiste plaats te krijgen en gemonteerd te krijgen. Het is zelfs nog lastiger als je geen geschikt vervoermiddel hebt om je meubels van de winkel naar huis te krijgen. Bij They & Me hoef je je hier geen zorgen om te maken! Wij bieden namelijk een thuisbezorging en -montage van meubels bij aankopen vanaf €200. Op deze manier kun je gemakkelijker de meubels bestellen zonder je zorgen te maken over hoe je ze binnen op de juiste plek krijgt!

Ons gemakkelijke online bestelproces

Bij They & Me streven we ernaar om het aankoopproces van meubels zo eenvoudig mogelijk te maken. Op onze webshop kun je vanuit je luie stoel onze meubels bekijken en uitzoeken. Met behulp van de 3D configurator kun je jouw eettafel op maat laten maken en je bijpassende eetkamerstoel samenstellen. Met een paar klikken kun je de meubels aan je winkelwagentje toevoegen, afrekenen en ze gemakkelijk laten bezorgen en monteren. Onze klantenservice staat ook klaar om je te helpen met al je vragen over onze producten of diensten.

Professionele montage service

Een ander voordeel van het kiezen voor They & Me is onze professionele montage service. Nadat de meubels op het door jou aangegeven adres zijn afgeleverd, zorgen wij ervoor dat je meubels worden gemonteerd op de gewenste plek. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook zorgen over het correct plaatsen van de meubels en het eventueel ontstaan van beschadigingen. Met onze professionele montage service weet je zeker dat jouw meubels correct worden gemonteerd en dat ze lang meegaan.

Geschikt voor iedereen

Gratis levering en montage van meubels bij aankopen vanaf €200 is voor iedereen. Wij kunnen ons voorstellen je druk bent met werk of een gezin hebt met kinderen, of een ouder persoon bent die niet in staat is om zware meubels te tillen. Wij zorgen ervoor dat je meubelen bij je thuis bezorgd en gemonteerd worden zonder dat je er moeite voor hoeft te doen. Dit biedt extra gemak en bespaart tijd en geld. We nemen contact met je op voor een afspraak en komen op het afgesproken tijdstip bij je langs.

Extra tijd voor andere dingen

Als je gebruik maakt van de gratis levering en montage, dan kun je ook genieten van extra tijd voor andere dingen. Je hoeft niet te wachten op lange levertijden, het kiezen van het juiste vervoer om de meubels te verplaatsen of je zorgen te maken over het monteren van de meubels. Onze professionele monteurs doen dit voor je zodat je tijd hebt voor andere zaken. Zoals genieten van je nieuwe meubels, het inrichten van je huis of gewoon ontspannen met je familie en vrienden.

Meubels kopen zonder zorgen

We willen jou het gemak bieden zodat je extra tijd hebt voor andere dingen. Als je een nieuwe eettafel met bijpassende eetkamerstoelen  of alleen een meubelstuk nodig hebt, weet dan dat je bij They & Me kunt rekenen op gratis thuisbezorging en -montage van je meubels bij een bestelling vanaf €200. Zo kun je op een zorgeloze manier genieten van je nieuwe interieur. Bestel dus nu je favoriete items bij They & Me en geniet van alle voordelen!

Ontdek de voordelen van gratis levering en montage van meubels bij They & Me Ontdek de voordelen van gratis levering en montage van meubels bij They & Me

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou