• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons
Kaarsenhouders als sfeervolle decoratiestukken- ideeën voor elke ruimte in huis

Kaarsenhouders als sfeervolle decoratiestukken: ideeën voor elke ruimte in huis

Kaarsenhouders als sfeervolle decoratiestukken: ideeën voor elke ruimte in huis

Kaarsenhouders als sfeervolle decoratiestukken- ideeën voor elke ruimte in huis

Kaarslicht heeft iets magisch, iets dat onmiddellijk een warme en uitnodigende sfeer creëert in elk deel van het huis. Het is niet alleen het flikkerende licht dat kalmeert, het is ook de geur van de kaars en het subtiele statement dat een mooie kaarsenhouder kan maken in je interieur. In dit artikel verkennen we hoe kaarsenhouders kunnen dienen als perfecte sfeervolle decoratiestukken.

De kracht van kaarslicht in de woonkamer

De woonkamer is bij uitstek de plek waar je het meeste tijd doorbrengt. Het is een ruimte die gezelligheid en warmte uitstraalt. Grote kaarsenhouders, gemaakt van staal, kunnen dienen als een indrukwekkend decorstuk op je design salontafel of design sidetable.

Voor een speels effect kun je kiezen voor meerdere kleine kaarsenhouders in verschillende hoogtes en stijlen. Deze kun je groeperen voor een decoratieve compositie. Denk aan zachte, pastelkleurige kaarsenhouders tijdens de lente, of rijke, roodgekleurde varianten in de wintermaanden. Een perfecte optie hiervoor is onze Happy People kandelaar.

Elegante eettafel etiquette met kaarsenhouders

Een eettafel zonder kaarsen voelt soms kaal, vooral als je gasten ontvangt voor een diner. Kies voor elegante kaarsenhouders die passen bij het servies en de inrichting. Een lange rij van dezelfde kaarsenhouders in het midden van de tafel zorgt voor een chique en gestroomlijnde uitstraling. Voor een meer romantische setting kunnen verschillende hoogte van de kaarsenhouders just the extra touch geven die je zoekt.

Zen in de badkamer

De badkamer transformeren in een spa-achtige oase is eenvoudig met de juiste kaarsenhouders. Plaats kaarsenhouders rondom het bad of op hangende plankjes aan de muur. Ga voor houders die goed samengaan met het relaxte gevoel dat je in een badkamer zoekt. En voor de ultieme zen-beleving, kies geurkaarsen die een heerlijke geur in de ruimte bieden.

Extra sfeer in je slaapkamer met kaarslicht

In de slaapkamer draait alles om rust en sereniteit. Plaats dus geen grote, overheersende kaarsenhouders hier. Kies liever voor subtiele, zachte vormen die passen op je nachtkastje of dressoir. Kaarsenhouders in zachte tinten zoals lichtblauw, roze of lavendel dragen bij aan een kalme sfeer.

Functionele kaarsenhouders in jouw werkruimte

Zelfs je thuiswerkplek of kantoor kan je gezelliger maken met een kleine kaarsenhouder. Een mooi vormgegeven kaarsenhouder op je bureau kan dienen als stijlvolle paperweight of kan gewoon je ruimte persoonlijker maken. Kies voor minimalistische ontwerpen die niet te veel afleiden.

Plaats kaarsenhouders in je interieur

De mogelijkheden voor het decoreren met kaarsenhouders zijn eindeloos en geschikt voor elke ruimte in je huis. Ze zijn niet alleen een bron van licht, kaarsenhouders zijn een uiting van je persoonlijke stijl en kunnen de stemming in elke kamer veranderen. Experimenteer met verschillende materialen, maten en ontwerpen en vindt de perfecte match voor jouw interieur. Zorg ervoor dat kaarsenhouders op een stabiele ondergrond staan en uit de buurt van brandbare materialen. Geniet van de sfeer en warmte die kaarslicht te bieden heeft.

Kaarsenhouders als sfeervolle decoratiestukken- ideeën voor elke ruimte in huis Kaarsenhouders als sfeervolle decoratiestukken- ideeën voor elke ruimte in huis

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou