Online interieur inspiratie om je stijl te vinden

Online interieur inspiratie opdoen om je stijl te vinden

Online interieur inspiratie opdoen om je stijl te vinden

Online interieur inspiratie om je stijl te vinden

Snak je naar een interieur dat zowel uniek als persoonlijk is?! Ben je op zoek naar jouw perfecte stijl, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met de opkomst van interieurstylisten, sociale media en inspirerende online tips is het nog nooit zo eenvoudig geweest om nieuwe designstijlen te ontdekken. In dit artikel duiken we in hoe je online interieurinspiratie kunt gebruiken om je stijl te vinden.

Begin met Pinterest

Pinterest is een absolute schatkamer van ontwerpinspiratie. Op het platform kunnen gebruikers moodboards maken van hun favoriete afbeeldingen, het is een uitstekend hulpmiddel om nieuwe ontwerpstijlen te ontdekken. Begin met het aanmaken van een bord en pin afbeeldingen die je opvallen en aanspreken. Je zult patronen beginnen op te merken in je afbeeldingen en kunt deze gebruiken om je woonstijl te verfijnen.

Volg social media accounts

Er is een enorme wereld van interieurbloggers en influencers. Door deze accounts te volgen krijg je toegang tot een breed scala aan ontwerpstijlen en ideeën. Het beste deel is dat je inspiratie kunt verslinden wanneer én waar je maar wilt. Instagram is een geweldig platform om nieuwe designaccounts te ontdekken, je kunt hashtags als #interiordesign of #homedecor gebruiken om inspiratie op te doen. Ben je benieuwd welke design meubels wij voor je in petto hebben? Ook bij They & Me geven we via ons onze sociale media kanalen tips en inspiratie om jouw perfecte stijl te vinden.

Doe design quizzen

Er zijn veel online design quizzen ontworpen om je te helpen je stijl te vinden. Het doen van deze quizzen kan een leuke manier zijn om verschillende ontwerpstijlen te ontdekken. Veel quizzen bieden een nuttig overzicht van verschillende ontwerpstijlen en wijzen je in de juiste richting als het gaat om het vinden van jouw esthetiek.

Gebruik online interieurstylisten

Als je op zoek bent naar een meer gepersonaliseerde ruimte die is afgestemd op jouw stijl, kunnen online interieur ontwerpdiensten de perfecte pasvorm zijn. Met deze diensten kun je samenwerken met ervaren ontwerpers die je kunnen helpen je droomruimte te creëren. Je kunt je Pinterest-bord met hen delen en jouw ontwerpvoorkeuren bespreken om een ruimte te creëren die uniek is voor jou.

Online tijdschriften en blogs

Er is alles behalve een tekort aan online tijdschriften en blogs die gewijd zijn aan interieurontwerp. MyDomaine, Elle Decoration en Architectural Digest zijn slechts enkele van de vele beschikbare opties. Deze publicaties bevatten vaak rondleidingen door woningen, stijlgidsen en product aanbevelingen die kunnen worden gebruikt om jouw decorkeuzes te inspireren en te informeren. Daarnaast zijn er tal van blogs waar je veel tips en inspiratie kunt vinden.

Online ontwerptools

Tot slot zijn er ook online ontwerptools zoals een 3D configurator die virtueel laten zien hoe jouw meubel eruit komt te zien. Het proces begint met het invullen van de gewenste modellen, materialen en afmetingen, die vervolgens op jouw beeldscherm worden vertoond. Vervolgens kun je de gepersonaliseerde ontwerpen bestellen. Bij They & Me bieden wij zo’n 3D configurator aan, hiermee kun je eenvoudig je eettafel op maat laten maken en je gewenste eetkamerstoelen samenstellen en als kers op de taart kun je het product met onze AR functie in je woonkamer plaatsen.

Begin online met het vinden van jouw perfecte stijl

Het vinden van je interieurstijl kan een spannende reis zijn. Door online interieurinspiratie op te doen, kun je nieuwe stijlen ontdekken en een ruimte creëren die uniek is voor jou. Of je nou begint met Pinterest of met behulp van online ontwerptools, online inspiratie is de sleutel tot het ontsluiten van jouw ontwerpstijl. Veel plezier met inrichten en wij horen het graag als we je ergens mee kunnen helpen!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou