• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons
Ontdek de voordelen van sidetables - wat ze zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken

Ontdek de voordelen van sidetables – wat zijn het en waar kan je ze voor gebruiken?

Ontdek de voordelen van sidetables – wat zijn het en waar kan je ze voor gebruiken?

Ontdek de voordelen van sidetables - wat ze zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken

Een sidetable is een meubelstuk dat vaak over het hoofd wordt gezien als het gaat om het inrichten van je interieur. Maar het kan een grote impact hebben op de stijl en functionaliteit van je kamer. Sidetables zijn er in verschillende maten, stijlen en materialen en zijn erg veelzijdig. Ze geven je de mogelijkheid om op een stijlvolle manier extra opbergruimte te creëren en kunnen functioneren als een decoratief stuk om je woonruimte te verbeteren. Hier zijn enkele voordelen van sidetables en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Opbergruimte

Een sidetable biedt extra opbergruimte voor spullen die bijvoorbeeld niet in een kast passen. Je kunt er bijvoorbeeld boeken op kwijt, een stapel tijdschriften en afstandsbedieningen. In je badkamer kan je hem ook goed gebruiken voor de opberging van bijvoorbeeld handdoeken of douchesets. Of gebruik het in je slaapkamer om extra ruimte te creëren voor sieraden en andere persoonlijke items.

Decoratieve ruimte

Een sidetable kan ook dienen als decoratief stuk. Plaats bijvoorbeeld wat plantjes, een paar kaarsen, of een kunstwerk erop. Het helpt om de ruimte completer te maken en geeft je het een stijlvolle touch. Ook bieden sidetables een aantrekkelijke opslagruimte voor wijnflessen of sterke dranken. Heb jij heel wat leuke decoratieve spullen die je wilt displayen in jouw kamer? Geen probleem, want met de Basso sidetable van They & Me kun je al jouw decoratieve spullen kwijt door de meerdere planken die op een speelse wijze zijn geplaatst. Decoreer er op los met sidetables!

Diversiteit

Sidetables zijn er in verschillende maten en stijlen. Bij They & me stel je design meubels helemaal samen naar jouw wensen. Afhankelijk van je behoeften en persoonlijke smaak, kun je kiezen uit verschillende materialen, kleuren, en maten. Denk bijvoorbeeld aan een houten sidetable voor een klassieke uitstraling, of een dekton tafelblad voor een modernere look.

Functioneel

Of je nu een snack eet op je bank, een drankje drinkt, of je laptop gebruikt voor werk, het plaatsen van een sidetable bij je bank kan zeer functioneel zijn. Het biedt een handige plek om je spullen neer te zetten en te gebruiken terwijl je ontspant.

Ruimtebesparing

Met de keuze uit veel verschillende soorten sidetables, kun je er zeker van zijn dat je de perfecte sidetable vindt die past in jouw ruimte. Doordat de meeste sidetables erg smal zijn, wordt er geen extra ruimte ingenomen in jouw kamer. Je kunt het gemakkelijk tegen een muur aanzetten of gebruiken als accentmeubel om wat extra’s toe te voegen aan je ruimte zonder dat er gelijk een heel stuk van je ruimte wordt bezet. De sidetables van They & Me zijn hier op aangepast. Naast dat ze compleet worden samengesteld naar jouw wensen, zijn ze ook smal, met de gedachte dat ze zo niet onnodig veel ruimte innemen. Je hebt de keuze uit de Tarragona sidetabele en de Gusto sidetable!

Sidetables voor bij jou in huis

Sidetables zijn meer dan alleen functionele meubelstukken. Ze bieden een veelheid aan voordelen voor je huis, waaronder extra opbergruimte, decoratieve mogelijkheden, diversiteit in stijl en functie, en zijn ze ruimtebesparend. Afhankelijk van je behoeften en persoonlijke smaak zijn er vele opties om uit te kiezen. Als je een sidetable gebruikt om je interieur te upgraden, creëer je een stijlvolle uitstraling en breng je extra functionaliteit in je huis. Ontdek zelf wat sidetables voor jouw ruimte kunnen betekenen en bekijk de opties op theyandme.com!

Ontdek de voordelen van sidetables - wat ze zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken Ontdek de voordelen van sidetables - wat ze zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou