Stof

Bekijk de stoffen voor jouw meubel en kom meer te weten over onze stoffen.

Wij bieden drie verschillende stoffen aan op onze webshop. Air, Society en Bull zijn alle drie duurzamere stoffen. Wij adviseren om je stoel wekelijks te reinigen met een zachte stofzuigerkop, zo kan je vervuiling in de stoel verwijderen. Daarnaast adviseren we je om je stoffen stoel te behandelen met de verzorgingsset van Puratex, deze kan je via onze webshop bestellen.

Air

Stof Air is een velourse stof. Deze stof is heel erg zacht en heeft volle grip. Het bestaat voor 78% uit recycled RPET en voor 22% uit virgin polyster. Onderhoudsadvies: Wekelijks voorzichtig stofzuigen met een meubelmondstuk op een zuigkracht van maximaal 500 watt. Let op: een hogere zuigkracht zorgt voor snellere slijtage van de stof. Grove vervuiling zoals kruimels, altijd direct verwijderen. Reinig het meubel met een lauwwarme vochtige theedoek, gebruik alleen water. Droog het meubel na reiniging altijd na met een droge doek. Gebruik hierbij niet teveel kracht.

Stof

Bull

Stof Bull is kunstleder. Kunstleder bestaat uit een onderdoek met kunststof toplaag. Deze toplaag wordt als een dikke vloeibare substantie aangebracht op een onderzoek van katoen en/of polyester. Kunstleder is heel erg sterk, makkelijk te verwerken en het geeft je meubel een prettig, zacht gevoel met de look van echt leder. Onderhoudsadvies: Reinig het meubel met een lauwwarme vochtige theedoek, gebruik alleen water. Droog het meubel na reiniging altijd na met een droge doek. Gebruik hierbij niet teveel kracht. Op die manier heb je jarenlang plezier van je meubel met kunstleder.

Society

Stof Society bestaat voor 100% uit recycled polyproylene. Het is een duurzame gemêleerde stof. Onderhoudsadvies: Reinig het meubel met een lauwwarme vochtige theedoek, gebruik alleen water. Droog het meubel na reiniging altijd na met een droge doek. Gebruik hierbij niet teveel kracht.

 

Stof

Air

Air

Air

Bull liver 10

Bull

Bull

Society Graphite 66

Society

Society Denim 153

Society

Air

Air

Air

Bull

Bull

Society Shitake 124

Society

Society Scarlet 141

Society

Air

Air

Air

Bull

Society Natural 01

Society

Society Cream 02

Society

Air

Air

Air

Bull

Society Grey 65

Society

Society Turtle 88

Society

Stof