Waarom kiezen voor een HPL tafelblad

Waarom kiezen voor een HPL tafelblad?

Waarom kiezen voor een HPL tafelblad?

Waarom kiezen voor een HPL tafelblad

HPL tafelbladen zijn tegenwoordig erg populair. Het is een veilige, duurzame en aantrekkelijke optie wanneer je toe bent aan het aanschaffen van een nieuwe eettafel. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het eenvoudig te reinigen en onderhouden is. Ideaal dus als je een nieuwe eettafel zoekt waarbij je niet te lang bezig bent met het poetsen van het tafelblad ;-). Tevens is het iets goedkoper dan andere materialen, denk bijvoorbeeld aan dekton. In dit blog vertellen wij je alles over HPL tafelbladen.

Wat je moet weten over HPL tafelbladen

HPL staat voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat. Het bestaat uit een basismateriaal (papier) met daarop een bepaald soort lijm, hier wordt dan de kunststoffolie op gelijmd. Daarnaast heeft HPL ook nog verschillende afwerkingen, zoals mat of glans.

HPL tafels bij They & Me

Bij They & Me hebben we verschillende soorten materialen voor jouw nieuwe eettafel, namelijk: HPL, dekton en hout. Wil jij binnen no-time een prachtige eettafel op maat laten maken? Configureer dan nu jouw nieuwe droom tafel. Allereerst kies je de vorm, vervolgens kan je het onderstel kiezen. Als je deze beide hebt gekozen ga je naar de volgende stap en kan je het materiaal en de afwerking kiezen. Wil je meer weten over onze eettafels en bijzet- en salontafels met een HPL blad? Of een ander materiaal? Neem dan gerust contact op met of kom langs in onze showroom voor inspiratie en advies.

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Kleur

Kleur

Kleur