• Tafels

   Stoelen

 • Configureren
 • Stalen
 • Over ons
Tips voor het vinden van de perfecte eetkamerbank

Tips voor het vinden van de perfecte eetkamerbank

Tips voor het vinden van de perfecte eetkamerbank

Tips voor het vinden van de perfecte eetkamerbank

Een eetkamerbank biedt niet alleen extra zitplekken, maar kan ook een stijlvolle toevoeging aan je eetkamer zijn. Voor een trendy eetruimte met een casual flair kies je voor een eetkamerbank in huis. Daarnaast zijn eetkamerbanken erg veelzijdig omdat ze op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. De eetkamerbank kan gebruikt worden als extra zitplek tijdens het eten, maar ook als gezellige loungeruimte met kussens en plaids. Het kiezen van de juiste eetkamerbank kan soms lastig zijn. Om je een handje op weg te helpen geven we je een aantal tips mee voor het kiezen van jouw perfecte eetkamerbank!

Zo kies je de perfecte eetkamerbank

 1. Allereerst adviseren wij om eens een goede blik te werpen op ruimte je eetkamer. Houd rekening met de grootte en vorm van je eetkamer. Je kiest idealiter voor een eetkamerbank die past bij de afmetingen van de eetkamer, zonder dat deze te vol of te leeg wordt.
 2. Houd rekening met je eettafel en eetkamerstoelen. Het is leuk om je nieuwe design eetkamerbank te combineren met eetkamerstoelen.  Kies een eetkamerbank die de stijl en het ontwerp van de eettafel en eetkamerstoelen aanvult voor een samenhangende look. Houd je eigen persoonlijke stijl in gedachten. Kies een eetbank die jouw smaak weerspiegelt en de algemene esthetiek van je interieur aanvult.
 3. Denk na over de mate van comfort die je wilt in een eetbank. Geef je de voorkeur aan om er kussens op te leggen of kies je meer voor een minimalistisch ontwerp?
 4. Denk na over het materiaal en de duurzaamheid van de eetbank. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je nieuwe eetkamerbank is het van belang dat deze bestand is tegen dagelijks gebruik en eventuele morsen of vlekken.
 5. Wees niet bang om te experimenteren en verschillende opties uit te proberen voordat je een definitieve beslissing neemt. Uiteindelijk is de perfecte eetkamerbank er een die aan al jouw wensen voldoet en de algehele uitstraling van je eetkamer verbetert. Met de stofstalen van They & Me kan je zelf thuis experimenteren. Door het thuis te proberen weet je waar je aan toe bent en is de kans groot de je uiteindelijk de juiste keuze maakt bij het kiezen van je perfecte eetkamerbank!

Trendy eetkamerbanken op maat

De uitstraling van je eetruimte is iets waar we om geven. Bij They & Me vinden we daarom belangrijk dat je de perfecte eetkamerbank kiest die past bij de stijl van je eetkamer. Om en prachtige stijl te creëren hebben eetkamerbanken met verschillende materialen, kleuren en afmetingen voor je in petto. Zo kun je eenvoudig je eetkamerbank op maat laten maken. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een comfortabele zitting. Naast het customizen van eetkamerbank kun je zelf je bijpassende eettafel op maat laten maken met onze 3D configurator. Ontdek de mogelijkheden van je beeldscherm!

Met deze tips ben je goed op weg om de perfecte eetkamerbank te vinden voor jouw huis. Neem de tijd om verschillende opties te overwegen en kies een bank die niet alleen mooi is, maar ook comfortabel, praktisch en functioneel is.

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou