Waarom kussens zo belangrijk zijn voor in jouw interieur

Waarom kussens zo belangrijk zijn voor in jouw interieur

Waarom kussens zo belangrijk zijn voor in jouw interieur

Waarom kussens zo belangrijk zijn voor in jouw interieur

Kussens is vaak het laatste ding waar we aan denken bij het inrichten van ons interieur. Maar toch maken ze een groot verschil in de uitstraling en sfeer van een ruimte. Ze voegen niet alleen comfort toe aan onze zitplaatsen, maar zijn ook geweldige accenten om kleur en textuur toe te voegen aan jouw inrichting. In dit artikel gaan we dieper in op waarom kussens een must-have zijn voor elke ruimte in jouw huis.

Kussens voegen comfort toe

Niets ligt comfortabeler als een paar mooie kussens om in te zakken na een lange dag. Ze voegen extra zachtheid en ondersteuning toe aan onze zitplaatsen, waardoor we ons meer op ons gemak en ontspannen voelen. Of het nu voor je bank in de woonkamer is of voor je bed in de slaapkamer, kussens maken het verschil in comfort en uitstraling.

Ze creëren een fijn thuisgevoel

Kussens maken een kamer letterlijk comfortabeler, maar wat je woning ook meer een thuisgevoel geeft. Door ze over stoelen en banken te leggen, bieden ze een uitnodigende plaats waar gezinsleden en gasten kunnen ontspannen. Kies voor kussens die passen bij de stijl van je interieur, en kussens die passen bij het seizoen of het gevoel dat je wilt overbrengen. Hierdoor creëer je een afgestemde sfeer in huis.

Kussens voegen kleur toe

Kleuren spelen een grote rol bij het vormgeven van jouw inrichting. Met kussens kun je gemakkelijk kleuraccenten of patronen toevoegen zonder dat het heel permanent is. Je kunt snel de kleur en het patroon veranderen zonder veel geld uit te geven om je volledige interieur weer te veranderen. Kussens kunnen een statement maken of simpelweg een vleugje kleur toevoegen aan een anders neutrale ruimte.

Kussens voegen textuur toe

Kussens voegen textuur toe aan jouw interieur! Texturen kunnen variëren van zijdeachtig tot pluizig, van zacht tot stevig. Het toevoegen van verschillende texturen in je kussens kan een geweldige manier zijn om je inrichting te verrijken zonder dat alles op elkaar lijkt. Strikte ontwerpregels zijn met kussens niet nodig. Speel met textuur en kleur en combineer verschillende kussens voor een unieke look. Met het Woowoo kussen van They & Me kun je op een makkelijke manier wat speelsheid toevoegen aan je interieur door middel van het combineren van textuur en kleur. Doordat het kussen verschillende texturen heeft in een leuk kleurtje verrijk jij je interieur gelijk, zonder al te gekke ingrepen.

Kussens zijn veelzijdig

Een ander voordeel van kussens is de veelzijdigheid die ze bieden in stijl en ontwerp. Zo heb je kussens in verschillende afmetingen en functies. Een leuke twist die je kunt geven aan je interieur is het plaatsen van kussens op verschillende plekken. Een groot kussen op de grond ziet er niet alleen leuk uit, maar het biedt ook nog eens een extra zitplek aan aan je mooie design salontafel. Ga voor ons Floradora kussen en breng een veelzijdig kussen in huis die ook nog eens wat textuur geeft aan je interieur. Voor de afwisseling kan je er ook voor kiezen om te gaan voor een kussen in een andere vorm, denk hierbij aan ons ronde Sole kussen. Hierbij is het leuk om kussens te mixen en matchen, om zo wat speelsheid in je interieur te brengen. Als je jouw interieur regelmatig wilt aanpassen of veranderen, dan is het wisselen van kussens een goede optie.

Stijlen met impact

Kussens zijn dus een stijlvolle en praktische manier om een kamer comfortabeler, interessanter en uitnodigender te maken. Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in de grotere stukken van meubels en decor, maar soms zijn het de kleine details die een groot verschil maken in jouw interieur. Wissel tussen kussens om jouw interieur zo nu en dan op te frissen. Je gaat merken dat ze meer impact hebben dan dat je hiervoor dacht.

Waarom kussens zo belangrijk zijn voor in jouw interieur Waarom kussens zo belangrijk zijn voor in jouw interieur

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou