Bellissimo breed spiegel 01

5 plekken om onze Bellissimo spiegel op te hangen

5 plekken om onze Bellissimo spiegel op te hangen

Bellissimo breed spiegel 01

Als je denkt over het decoreren van je huis, is een spiegel een van de essentiële items die je niet mag missen. Spiegels zijn niet alleen handig om jezelf te zien voordat je de deur uitgaat, ze kunnen ook kleine kamers groter en lichter maken. Bovendien zijn onze Bellissimo spiegels met haken eronder ook nog eens erg praktisch, omdat ze ruimte bieden om wat spullen aan op te hangen. Tevens heeft de spiegel een schapje, waar je bijvoorbeeld je sleutels of je make-up spullen op kan leggen. In dit artikel delen we vijf praktische plekken in huis waar je onze Bellissimo spiegel op kan hangen!

In de hal

De hal is de eerste plek die gasten zien wanneer ze je huis binnenkomen. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte welkom en gastvrij aanvoelt. Door het ophangen van een spiegel met haken eronder, kun je niet alleen jouw gang opvrolijken, maar het is ook nog eens functioneel. Je kan de Bellissimo spiegel nu ook gebruiken als kapstok, aan de haakjes kan je jassen hangen. Daarnaast kan je je sleutels gemakkelijk neer leggen als je thuis komt zodat je het weer makkelijk kan pakken als je weer weg gaat. Ideaal en multifunctioneel! Wie wil er nou niet nog even een snelle check doen in de spiegel voordat je de deur uitgaat?!

In de badkamer

De meeste mensen hebben een spiegel in hun badkamer, maar het gebruik van een spiegel met haken eronder kun je wanddecoratie versterken en het in een unieke opslagruimte veranderen. Je kunt bijvoorbeeld je handdoek na het douchen gemakkelijk ophangen zodat ze makkelijk kunnen drogen. Ook kun je er veel spullen op kwijt zoals tandenborstels, scheermessen, geurtjes en haarclipjes om zo ruimte te besparen voor op je wastafel. Bovendien geeft de spiegel de illusie dat de ruimte groter is en dat is nog een extra pluspunt!

In de slaapkamer

Een mooie spiegel met haakjes eronder in jouw slaapkamer kan veel toevoegen aan de uitstraling van deze ruimte. Daarnaast biedt het ook extra opslagruimte voor kleding of woonaccessoires zoals sieraden. Gebruik de haakjes om jouw tassen, hoeden of halters aan op te hangen!

In de keuken

Een spiegel in de keuken? Ja, zeker! Het is eigenlijk een van de handigste plekken om er een te hebben. De haakjes zijn perfect voor het ophangen van de potten, pannen en theedoeken en het maakt de keuken ruimer. Bovendien is het leuk om naar jezelf te kijken als je aan het koken bent. Je kunt de spiegel ook gebruiken om het licht in de keuken te laten weerkaatsen en zo de helderheid te vergroten.

In het kantoor

Als je thuis werkt of een kantoortje hebt, is een spiegel met haakjes eronder absoluut nodig. In deze ruimte is opslagruimte essentieel voor kantoorbenodigdheden en een spiegel met haakjes eronder kan helpen om de rommel in de kamer te verminderen. De spiegel kan ook licht in de ruimte weerkaatsen en zo een meer luchtige atmosfeer creëren.

Perfecte aanvulling

Kortom is de Bellissimo een perfecte aanvulling voor in je huis. Hopelijk hebben we je met deze blog overtuigd om te proberen jouw muren op te fleuren met deze praktische en stijlvolle spiegels. Geweldige ideeën voor de spiegel met haken eronder zijn bijna onbeperkt, en de bovenstaande vijf plekken zijn slechts het begin. Probeer eens uit te zoeken welke plek het beste werkt voor bij jou in huis en ontdek hoeveel functionaliteit deze spiegels met haken te bieden hebben. Bij They & Me hebben we zowel de hoge Bellissimo spiegel als de brede Bellissimo spiegel voor je in onze collectie. Ontdek welke het beste bij jouw inrichting en plek in huis past.

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou