• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons
Breng rust en kalmte in je huis met Ingetogen Chic 11

Breng rust en kalmte in je huis met Ingetogen Chic

Breng rust en kalmte in je huis met Ingetogen Chic

Breng rust en kalmte in je huis met Ingetogen Chic 11

Op zoek naar een manier om een vleugje rust en verfijning aan je interieur toe te voegen? Dan is Ingetogen Chic een gemakkelijke manier om dat te doen. Deze stijl draait om het creëren van een sfeer van sereniteit en rust in huis, terwijl je toch modieus en stijlvol blijft. Denk aan minimalisme en moderne elegantie, voor een ingetogen maar verfijnde look. In dit blog vertellen wij je hoe je deze chique stijl in je huis kan toepassen!

Wat is Ingetogen Chic?

Ingetogen chic is een Scandinavisch geïnspireerde ontwerpbeweging waarbij minimalisme en eenvoud centraal staan. Het is de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege de focus op het creëren van een rustige sfeer door middel van eenvoudige kleurenpaletten en meubelstijlen. Het belangrijkste doel van Ingetogen Chic is het creëren van een uitnodigende warme ruimte zonder te overweldigend of te druk te zijn, wat het perfect maakt voor elk type huis.

Kleuren gebruiken om rust te creëren

Als het gaat om het gebruik van kleuren in een Ingetogen chique stijl, blijf dan bij gedempte tinten zoals wit, bruin, grijs, beige, lichtblauw enzovoort. Denk ook aan de kleurtemperatuur bij het kiezen van kleuren; warme kleuren (rood, oranje) hebben de neiging meer energie te geven, terwijl koele kleuren (blauw, groen) rustgevender zijn. Om de rustige sfeer in uw huis verder te versterken, gebruik je natuurlijke materialen zoals hout of steen als accenten in de hele ruimte. Voor het creëren van een chique maar ingetogen eetkamer kies je bijvoorbeeld voor een eiken eettafel in combinatie met blauwe eetkamerstoelen. Het effect is een sfeer die modern en tijdloos aanvoelt. Materialen zijn gewatteerd, gebreid, wollig en harig met nieuwkomers als verweerd ogend fluweel en chenille. De tactiliteit is hoog en alle zintuigen worden geprikkeld.

Breng rust en kalmte in je huis met Ingetogen Chic 02 Breng rust en kalmte in je huis met Ingetogen Chic 02

Een gezellige ruimte creëren met meubilair

Als het gaat om meubels voor een Ingetogen Chic ontwerp, ga dan voor stukken die zowel tijdloos als comfortabel zijn. Gebruik neutrale kleuren zoals zwart of wit bij het kiezen van meubels zoals de bank, zodat de hele kamer een samenhangend geheel blijft. Kies ook voor producten met strakke lijnen in plaats van sierlijke details; dit helpt het algehele minimalistische gevoel te behouden terwijl het visueel toch interessant blijft. Vergeet tenslotte niet wat gezellige accenten toe te voegen, zoals kussens of andere woonaccessoires. Deze kleine details zorgen ervoor dat een kamer uitnodigend aanvoelt!

Conclusie

Ingetogen Chic in je huis brengen is een geweldige manier om tegelijkertijd verfijning en rust toe te voegen! Door de focus te leggen op gedempte kleuren in combinatie met meubels met strakke lijnen en gezellige accenten kun je gemakkelijk een ruimte creëren die uitnodigend en toch elegant aanvoelt. Aangezien deze stijl draait om het creëren van een sfeer van sereniteit in huis is deze perfect voor iedereen die op zoek is naar een rustige plek om te ontspannen na een lange dag! Dus als je op zoek bent naar manieren om je woonruimte te vernieuwen, waarom probeer je dan niet eens Ingetogen chic?! Bij They & Me kan jij je eigen stijl creëren, dit kan door je meubels zelf samen te stellen. Ga je voor een bank of eettafel op maat? Alles is mogelijk!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou