Creëer een gezellige woonkamer met groen (1)

Creëer een gezellige woonkamer met de kleur groen

Creëer een gezellige woonkamer met de kleur groen

Creëer een gezellige woonkamer met groen (1)

Een mooie groene plant of een leuk bosje bloemen, het brengt altijd gezelligheid in huis. Het belangrijkste is om een gezellige sfeer te creëren in je woonkamer, zodat het een plek wordt waar je graag bent. Dit doe je door kleuren en planten toe te voegen die een warme en gezellige uitstraling hebben. Om die gezellige woonkamer te creëren met de kleur groen, dien je rekening te houden met verschillende aspecten. Denk daarbij aan het gebruik van verschillende planten, meubels en kleuren aan je muren. In dit blog vertellen wij je hoe je een gezellige woonkamer creëert met de kleur groen.

Een sfeervolle en gezonde woonkamer

Als je je woonkamer gezelliger wilt maken, kies dan heldere kleuren voor de muren. Zo creëer je een lichte en luchtige sfeer in je kamer. Je kunt de kleur groen op verschillende manieren gebruiken in je woonkamer, denk bijvoorbeeld aan kamerplanten. Groene kamerplanten verzachten de ruimte en geven je woonkamer een fris en luchtig gevoel. Het bijkomende voordeel is dat planten stofdeeltjes afnemen en schadelijke stoffen afbreken. Ze verminderen onder andere kooldioxide en zetten dit om in zuurstof.

  Creëer een gezellige woonkamer met groen 01 (1)

Probeer het thuis

Er zijn veel verschillende soorten planten die in je woonkamer kunnen worden geplaatst, zoals vetplanten, cactussen of hangplanten. Zorg ervoor dat je planten kiest die afgestemd zijn op de hoeveelheid licht in je woonkamer, want dit kan van invloed zijn op hoe groen ze worden en hoe ze groeien. Probeer verschillende groene woonaccessoires uit om een gezellige woonkamer te creëren, zoals dekens, kussentjes of bijpassende geurkaarsen. Zet dat groene woonaccessoire eens op je design sidetable of op je design salontafel en kijk waar deze het beste tot zijn recht komen. Probeer gewoon wat kleine dingetjes uit totdat je een woonkamer hebt waarvan jij vindt dat deze gezellig en warm oogt waardoor je van je huis een echt thuis kan maken.

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou