De voordelen van het kiezen van kleurstalen

De voordelen van het kiezen van kleurstalen

De voordelen van het kiezen van kleurstalen

De voordelen van het kiezen van kleurstalen

Wanneer je de perfecte kleuren en materialen voor jouw nieuwe meubel gaat kiezen, is het gebruik van stalen zeker aan te raden. Er zijn namelijk veel verschillende soorten opties en factoren om te overwegen bij het kiezen van je perfecte meubel. Daarnaast is het ook lastig inschatten hoe een bepaalde kleur er in jouw ruimte uit zal komen te zien. Dat is waar het nut van stalen om de hoek komt kijken! Op onze stalenpagina bieden we verschillende soorten stalen aan die jou kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissing voor het kiezen van je nieuwe meubel. We nemen je eerst mee naar de voordelen van het gebruik van stalen. 

Een goede voorbereiding

De juiste kleuren en materialen voor meubilair uitzoeken kan soms een uitdagende klus zijn. Om je daarbij te helpen kun je een kleurenwiel overwegen. Een kleurenwiel is een hulpmiddel om jou te helpen bij het zien welke kleuren bij elkaar passen in het interieur. Een andere manier is het maken van een moodboard. Moodboards zijn een belangrijk hulpmiddel bij het interieurontwerp. Ze stellen je in staat te plannen, te brainstormen en je ideeën te visualiseren voordat je beslissingen neemt en investeert. Een moodboard is een collage van beelden en kleuren die het algemene gevoel of de sfeer die jij in je ruimte wilt creëren, helpt overbrengen. Het dient als referentiepunt bij het nemen van beslissingen over je meubels, kleurenpaletten en andere inrichtingselementen. Het toevoegen van stalen aan je moodboard helpt je visualiseren.

Nauwkeurigheid

Kleurstalen geven de mogelijkheid om een kleur fysiek te kunnen bekijken voor jouw nieuwe meubel. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de kleur in plaats van het allen te zien op je beeldscherm. Soms kunnen kleuren van meubelstukken er in het echt anders uit zien door lichtinval in de ruimte waar het meubel mogelijk komt te staan. Kleurstalen nemen het giswerk weg door je een nauwkeuriger beeld van de tinten te geven in een specifieke ruimte. Zo heb je een veel duidelijker beeld van wat je gaat bestellen. 

Om er zeker van te zijn dat de kleuren en materialen passen bij je interieur kun je bij They & Me eenvoudig stalen bestellen. Wanneer je kleurstalen besteld bij They & Me, kan je erop rekenen dat je vooraf een nauwkeurig beeld van het eindproduct zal krijgen. Door het brede scala aan kleuren en stoffen is er altijd een mooie kleurcombinatie te vinden, zodat je zeker de perfecte match voor jouw interieur vindt. 

Hoe stalen bestellen bij They & Me?

Bij They & Me is het mogelijk om jouw meubels op maat te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een bank op maat gemaakt zodat hij voldoet aan jouw droombank. Maar ook een design salontafel, design bijzettafel of een op maat gemaakte eettafel die past bij de rest van jouw interieur. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar waardoor het vooraf bestellen van stalen zeker aan te raden is. Via onze webshop is het mogelijk om je 5 favoriete stalen kosteloos te bestellen. Wanneer de stalen zijn bezorgd kan je ze thuis bekijken en kijken welke kleuren het beste bij elkaar en in jouw interieur passen. Tijdens dit proces is het belangrijk om te kijken waar het nieuwe meubelstuk komt te staan. Kleuren kunnen namelijk een ander effect/kleur krijgen als er een bepaald licht op schijnt. Als je een keuze hebt gemaakt voor het type materiaal en de kleur van het nieuwe meubelstuk kun je door naar de volgende en leukste stap: je meubels configureren!

Bestel de kleurstalen

Het is altijd belangrijk om kleurstalen te bestellen wanneer je actief op zoek gaat naar een meubelstuk. Door dit te doen, ben je verzekerd dat je het meubel in huis haalt dat past bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Daarnaast maakt dit het proces ook enorm leuk omdat er veel opties zijn qua combinaties met behulp van een kleurenset! Maak dus eerst gebruik van onze stalenservice voordat je begint met het samenstellen van je nieuwe droommeubel. Veel succes en wij staan voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

De voordelen van het kiezen van kleurstalen De voordelen van het kiezen van kleurstalen

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou