Je huis opfleuren met een vloerlamp

Je huis opfleuren met een vloerlamp

Je huis opfleuren met een vloerlamp

Je huis opfleuren met een vloerlamp

Een staande lamp is een goede manier om wat extra licht toe te voegen aan je huis. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus je kunt er een vinden die bij jouw stijl past. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verplaatsen, dus je kan ze overal neerzetten waar je wat extra licht nodig hebt in huis. Hier volgen enkele tips hoe jij je huis kan opfleuren met een staande lamp.

Kies de juiste maat

Voordat jij je nieuwe vloerlamp in huis haalt is het belangrijk om het juiste formaat van de vloerlamp te kiezen die past bij de ruimte. Als je een kleine kamer hebt, dan wil je waarschijnlijk geen enorme lamp die veel ruimte inneemt. Omgekeerd, als je een grote kamer hebt, dan wil je misschien een grotere lamp zodat deze echt een statement kan maken. Er zijn ook allerlei tussenliggende maten, dus het hangt er maar net vanaf wat je zoekt en wat in je ruimte past.

Kies de juiste stijl

Als je eenmaal de juiste maat hebt gekozen, moet je de juiste stijl kiezen. Wil je iets moderns of iets traditioneels? Iets straks en eenvoudigs of iets met meer versieringen? Er zijn veel verschillende stijlen vloerlampen, dus neem de tijd en kies de vloerlamp die bij jou in huis past. Bij They & Me hebben we verschillende soorten vloerlampen verkrijgbaar. Deze stalen vloerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vind de perfecte plek

Nadat je de perfecte vloerlamp hebt gekozen, moet er natuurlijk ook een goede plek voor gevonden worden. Misschien wil je de lamp naast jouw favoriete fauteuil, design bijzettafel of bank zetten waar je graag tv kijkt. Of misschien is er een donker hoekje in de kamer dat wel wat extra licht kan gebruiken. Waar je hem ook zet, zorg ervoor dat er genoeg ruimte omheen is zodat mensen er gemakkelijk langs kunnen lopen zonder er tegenaan te stoten. Zorg er daarnaast ook voor dat het geen deuropeningen of ramen blokkeert.

Een staande vloerlamp iets voor jou?

Staande vloerlampen zijn ideaal om wat extra licht toe te voegen aan je interieur. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, zodat je er een kan vinden die perfect bij jouw stijl past. Een ander voordeel is dat vloerlampen gemakkelijk te verplaatsen zijn. Je kan ze dus overal neerzetten waar je wat extra licht nodig hebt. Volg deze eenvoudige tips en je bent op weg om de perfecte vloerlamp voor in jouw huis te vinden.

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Kleur

Kleur

Kleur