Je huis opfleuren met een vloerlamp

Je huis opfleuren met een vloerlamp

Je huis opfleuren met een vloerlamp

Je huis opfleuren met een vloerlamp

Een staande lamp is een goede manier om wat extra licht toe te voegen aan je huis. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus je kunt er altijd een vinden die bij jouw stijl past. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verplaatsen, dus je kan ze overal neerzetten waar je wat extra licht nodig hebt in huis. Hier volgen enkele tips hoe jij je huis kan opfleuren met een staande lamp.

Kies de juiste maat

Voordat jij je nieuwe vloerlamp in huis haalt is het belangrijk om het juiste formaat van de vloerlamp te kiezen die past bij de ruimte. Als je een kleine kamer hebt, dan wil je waarschijnlijk geen enorme lamp die veel ruimte inneemt. Omgekeerd, als je een grote kamer hebt, dan wil je misschien een grotere lamp zodat deze echt een statement kan maken. Er zijn ook allerlei tussenliggende maten, dus het hangt er maar net vanaf wat je zoekt en wat in je ruimte past.

Kies de juiste stijl

Als je eenmaal de juiste maat hebt gekozen, moet je de juiste stijl kiezen. Wil je iets moderns of iets traditioneels? Iets straks en eenvoudigs of iets met meer versieringen? Er zijn veel verschillende stijlen vloerlampen, dus neem de tijd en kies de vloerlamp die bij jou in huis past. Bij They & Me hebben we verschillende soorten vloerlampen verkrijgbaar. Deze stalen vloerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kies een passende kleur

Als je erover nadenkt om een vloerlamp aan te schaffen, is de kleur iets om over na te denken. Het kan de sfeer namelijk best beïnvloeden. Wil je het licht en luchtig houden? Misschien is een witte of lichtgekleurde lamp dan iets voor jou. Maar als je liever een warme en knusse sfeer wilt creëren, kan een donkerdere tint de boel helemaal bij elkaar brengen. Als je voor iets wilt gaan wat meer opvalt, maar wat toch mooi te matchen is met je interieur is quartz, oud-messing of goud een passende keuze. Bij They & Me leveren wij design meubels op maat, hierdoor kies je altijd zelf je kleur. Als je kiest wat je vindt passen bij jouw persoonlijke stijl en interieur, smelt de vloerlamp mooi samen met de rest van je meubels en creëer je precies de sfeer die je zoekt.

Vind de perfecte plek

Nadat je de perfecte vloerlamp hebt gekozen, moet er natuurlijk ook een goede plek voor gevonden worden. Misschien wil je de lamp naast jouw favoriete fauteuil, design bijzettafel of bank zetten waar je graag tv kijkt. Of misschien is er een donker hoekje in de kamer dat wel wat extra licht kan gebruiken. Waar je hem ook zet, zorg ervoor dat er genoeg ruimte omheen is zodat mensen er gemakkelijk langs kunnen lopen zonder er tegenaan te stoten. Zorg er daarnaast ook voor dat het geen deuropeningen of ramen blokkeert.

Een staande vloerlamp iets voor jou?

Staande vloerlampen zijn ideaal om wat extra licht toe te voegen aan je interieur. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen, zodat je er een kan vinden die perfect bij jouw smaak past. Een ander voordeel is dat vloerlampen gemakkelijk te verplaatsen zijn. Je kan ze dus overal neerzetten waar je wat extra licht nodig hebt. Volg deze eenvoudige tips en je bent op weg om de perfecte vloerlamp voor in jouw huis te vinden.

Je huis opfleuren met een vloerlamp Je huis opfleuren met een vloerlamp

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou