De voordelen van het kiezen een op maat gemaakte woninginrichting

De voordelen van het kiezen voor op maat gemaakte meubels

De voordelen van het kiezen voor op maat gemaakte meubels

De voordelen van het kiezen een op maat gemaakte woninginrichting

Als het gaat om de inrichting van je huis, heb je twee primaire opties: kant-en-klare meubels of op maat gemaakte meubels. Kant-en-klare meubels worden vaak in massa geproduceerd en kunnen worden gekocht bij een aantal grote winkels of online retailers. Maatwerk wordt daarentegen op bestelling gemaakt op basis van jouw specifieke wensen. In deze blogpost nemen wij je mee in enkele voordelen van het kiezen van op maat gemaakte meubels.

Eigen regie

Een van de belangrijkste voordelen van het kiezen van meubels op maat is dat je niet beperkt bent door de keuze. Met op maat gemaakte meubels kan je namelijk de exacte stijl, materialen en afwerking kiezen. Dit betekent dat je met maatwerk meubels meer de regie hebt over de inrichting van je huis. Op die manier kan je jouw droominterieur realiseren. Met op maat gemaakte meubels kan je echt een statement maken in je huis. Of je nou iets gedurfds en opvallends wilt of iets meer ingetogen en klassiek, op maat gemaakte meubels kunnen worden ontworpen om jouw persoonlijke stijl te weerspiegelen.

Dicht bij huis

Een ander voordeel van op maat gemaakte meubels is dat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Dit komt omdat op maat gemaakte meubels op bestelling worden geproduceerd door bekwame vakmensen met hoogwaardige materialen. Kant-en-klare meubels worden over het algemeen in massa geproduceerd in fabrieken. De op maat gemaakte meubels van They & Me worden lokaal in Europa geproduceerd. Hier worden de meubels speciaal voor jou gemaakt en vervolgens direct geleverd.

Wanneer je kiest voor meubilair op maat, investeer je in kwaliteit. Onze producten zijn ontworpen en geproduceerd om lang mee te gaan, zodat je er een leven lang van kan genieten. Bij They & Me maken we gebruik van materialen met hoge kwaliteit. Zo ben je er zeker van dat je een meubelstuk in huis haalt dat van hoogwaardige kwaliteit is en lang meegaat.

Op maat gemaakte meubels iets voor jou?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor meubels die op maat voor je worden gemaakt. Van volledige controle over het uiterlijk van je meubels tot het investeren in kwaliteit zodat het zo lang mogelijk meegaat. Wanneer je een unieke stijl wilt creëren en jouw smaak volledig wil laten terugkomen in je interieur zijn meubels op maat echt iets voor jou! Bij They & Me helpen we graag bij het samenstellen van jouw interieur. Dit kan al door je eettafel op maat te maken via onze 3D configurator. Ook kan je jouw bijpassende unieke eetkamerstoel samenstellen voor een perfecte eethoek!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou