Dekton, een prachtige en duurzame keuze

Dekton, een prachtige en duurzame keuze

Dekton, een prachtige en duurzame keuze

Dekton, een prachtige en duurzame keuze

Bij het kiezen van materiaal voor jouw nieuwe eettafel wil je zeker weten dat het duurzaam, onderhoudsarm en stijlvol is. Dekton is een materiaal dat aan deze en andere eisen voldoet. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en biedt veel voordelen met betrekking tot duurzaamheid, hygiëne en stijl. In dit artikel gaan we daarom uitgebreid in op hoe dekton een prachtige en duurzame keuze is voor jouw eettafel en/of salon-bijzettafel in huis.

Hygiënisch en makkelijk te onderhouden

Dekton bevat geen poriën, wat betekent dat het niet alleen 100% vlekbestendig is, maar ook erg hygiënisch. Je zult dus geen problemen ondervinden bij het schoonmaken van je dekton eettafel. Een beetje water en zeep is al voldoende om de tafel af te doen. Er hoeven geen speciale schoonmaakmiddelen of beschermingsproducten gebruikt te worden. Dit maakt het ideaal voor gezinnen en woningen waar hygiëne prioriteit heeft.

Duurzaam en geschikt voor buitengebruik

Dekton is ontworpen om lang mee te gaan. Het is bestand tegen krassen, slijtage, hitte, UV, vlekken, water en vloeistoffen. Buitengebruik is zelfs mogelijk, aangezien het materiaal niet wordt aangetast door temperatuurschommelingen of weersomstandigheden.

Een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen

Dekton biedt een ruime keuze aan kleuren, afwerkingen en texturen die passen bij elke eetkamer. Of je nou op zoek bent naar een klassieke marmeruitstraling of een modernere look, het tafelblad zal er zeker stijlvol uitzien. Je kunt jouw creativiteit gebruiken om een unieke eethoek te ontwerpen dat bij jouw levensstijl en interieur past. Bij They & Me hebben we ook tafels met een dekton tafelblad. Wij hebben verschillende dekton kleuren in onze collectie. Je kunt eenvoudig je eigen eettafel op maat laten maken door gebruik te maken van onze 3D configurator. Op die manier haal jij je favoriete eettafel in huis!

Dekton, een prachtige en duurzame keuze Dekton, een prachtige en duurzame keuze

Milieuvriendelijk

Dekton wordt geproduceerd met behulp van eco-efficiënte productiemethoden en respecteert de principes van duurzame ontwikkeling. Het bevat geen vluchtige organische of giftige stoffen en kan volledig worden gerecycled. Dit draagt bij aan een beter milieu en een schonere planeet.

Wees bewust van je keuze

Als jij op zoek bent naar een hygiënisch, stijlvol en duurzaam tafelblad dan is dekton een uitstekende keuze. Het materiaal is hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het perfect is voor gezinnen en huizen waar hygiëne een prioriteit is. Daarnaast bied Dekton vele voordelen en is bestand tegen krassen, slijtage, hitte, vlekken en water, waardoor het lang meegaat en geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Met een dekton tafelblad heb je niet alleen eindeloze ontwerpmogelijkheden, maar investeer je ook in een milieuvriendelijke, duurzame en langdurige oplossing voor jouw eetkamer. Aangezien dekton is ontworpen als duurzaam materiaal, draag jij bij aan het verbeteren van een schone en duurzame wereld. Ga voor een eettafel met een dekton blad om te genieten van een prachtige eethoek!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou