Dit zijn de woontrends van 2023

Dit zijn de woontrends van 2023

Dit zijn de woontrends van 2023

Dit zijn de woontrends van 2023

De wereld van wonen is altijd in ontwikkeling, ook 2023 is daarop geen uitzondering. Van felle kleuren tot unieke texturen, 2023 belooft een jaar te worden vol spannende nieuwe trends die je zullen helpen je huis stijlvoller en uitnodigender te maken. We geven je hier een primeur van de woontrends van 2023, zodat je meteen aan de slag kan om de trends toe te passen binnen jouw interieur.

Minimalisme

Maximalisme mag dan in sommige kringen nog steeds populair zijn, maar minimalisme is iets wat we vaker verwachten terug te gaan zien binnen de woontrends van 2023. Minimalisme moedigt aan om het rustig te houden met minder woonaccessoires en een beperkt pallet. Laat gedurfde kleuren en eclectische meubelstukken even voor wat het is en leg de focus op less is more. Hiermee kan je een rustige omgeving creëren die toch persoonlijk en uniek aanvoelt.

Dichter bij de natuur

In het jaar 2023 gaat het erom de natuur naar binnen te halen en natuurlijke elementen in je interieur te verwerken. Denk aan planten, houtaccenten, stenen oppervlakken, natuurlijke vezels (zoals linnen of jute) en houten meubels met organische vormen voor een echt natuurlijk gevoel. Denk bijvoorbeeld aan een eiken eettafel in combinatie met deze natuurlijke vorm. Als we kijken naar de kleuren valt op dat bruin- en groentinten momenteel in trek zijn. Bij They & Me geven wij jou de mogelijkheid om dit soort kleuren in huis te halen. Je kunt je eettafel op maat laten maken en zelf bepalen welke kleuren, materialen en vormen je daarin laat terugkomen. De organische vormen zien we niet alleen terug bij de eettafels, maar ook op de salontafels. Wist je dat je jouw eigen design salontafel ook zelf kan samenstellen bij They & Me? Ontdek onze verschillende salontafels.

Natuurlijke texturen zijn altijd populair, maar we kunnen verwachten dat ze de komende jaren nog prominenter zullen worden naarmate mensen streven naar een duurzamere levensstijl. Van rotan stoelen tot jute tapijten en handgemaakt keramiek, deze aardse materialen geven elke ruimte een moeiteloos chique uitstraling terwijl ze toch milieuvriendelijk zijn!

Dit zijn de woontrends van 2023

Circulaire materialen

De impact van onze woningen op het milieu wordt een steeds belangrijkere factor als het gaat om interieurontwerp. Daarom wordt verwacht dat gerecycleerde materialen een grotere rol zullen spelen in de woningontwerpen van 2023. Van teruggewonnen houten meubels tot geupcyclede stoffen en gordijnen, milieuvriendelijke opties zullen overal te vinden zijn! Om die reden houden wij ons bij They & Me ook bezig met het verbeteren van een duurzame wereld. Onze materialen helpen niet alleen jouw ecologische voetafdruk te verkleinen, maar geven je huis ook warmte en karakter.

Ronde tafels

Ronde tafels beginnen steeds populairder te worden binnen verschillende interieurs, ook niet zo gek aangezien deze vorm veel voordelen met zich meebrengt. Het pas namelijk goed in kleinere ruimtes en zorgt voor een gezellige dynamiek aan tafel omdat iedereen elkaar kan aankijken. En dat is iets waar we allemaal wel waarde aan hechten. Bij They & Me kun je jouw design ronde eettafel op maat laten maken. Ontdek onze ronde tafels!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Dit zijn de woontrends van 2023

Dit zijn de woontrends van 2023

De wereld van wonen is altijd in ontwikkeling, ook 2023 is daarop geen uitzondering. Van felle kleuren tot unieke texturen, 2023 belooft een jaar te

Kleur

Kleur

Kleur