Tips voor het ontwerpen van je tafel

Tips voor het ontwerpen van je tafel

Tips voor het ontwerpen van je tafel

Tips voor het ontwerpen van je tafel

Bij het kiezen van je ideale eettafel zijn een aantal dingen belangrijk zoals het materiaal, de grootte en de stijl. Je wilt natuurlijk jaren plezier gaan hebben van je nieuwe eettafel, zonder dat je spijt krijgt van bepaalde keuzes die je gemaakt hebt tijdens het samenstellen van je eettafel. In dit artikel delen wij de belangrijkste aspecten waar je rekening mee moet houden tijdens het samenstellen van je eettafel, om zo jouw ideale eettafel te kiezen. In dit artikel kom je erachter hoe je in 6 stappen jouw eettafel kan samenstellen en hoe je kan controleren of dit past bij jou interieur.

Waar moet ik rekening mee houden bij het kiezen van mijn nieuwe eettafel?

Bij het samenstellen van jouw nieuwe eettafel is het belangrijk om goed na te denken over de aspecten als materiaal, afmetingen en uitstraling. Daarnaast is niet geheel onbelangrijk om voor jezelf te bepalen voor welk doeleinden jij je eettafel gaat gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel zitplaatsen je graag wilt hebben, of je een ronde eettafel wilt of juist een vierkante eettafel beter in de ruimte past.

Als je bijvoorbeeld een design salontafel, design bijzettafel of eettafel wilt samenstellen is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de rest van je interieur. Als je dit doet creëer je eenheid in je interieur en blijf je de regie houden. Door te kijken naar het type materiaal van de eettafel zorg je ervoor dat deze past bij het meubilair en de wandbekleding. Houd jij van klassiek? dan is een houten eettafel iets voor jou, maar als je erg praktisch bent en houdt van een moderne uitstraling is een HPL eettafel of een dekton eettafel de match voor bij jou in huis.

Jouw eettafel samenstellen bij They & Me

Nadat je alle aspecten hebt bekeken en je wensen bij elkaar hebt gebrainstormd, kun je beginnen met het samenstellen van jouw nieuwe eettafel. Voor het samenstellen van jouw droomeettafel hebben we bij They & Me een 3D configurator waarmee je heel eenvoudig je eettafel op maat kan laten maken. Je kunt alle stappen in de 3D configurator volgen. Wij snappen dat het lastig is om in te schatten hoe jouw geconfigureerde eettafel bij jouw in de ruimte staat. Hierdoor is het mogelijk om iedere samengestelde eettafel in jouw kamer te bekijken met onze AR functie in de 3D configurator. Daarnaasr kun je stalen bij ons bestellen om te kijken of jouw gekozen materiaal en kleur bij jou thuis past. Wil je de eettafel met eigen ogen zien? Kom dan gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies. Of je de eettafel nu online of in de winkel koopt, het draait uiteindelijk om hoe jij hem vindt passen bij jouw interieur.

Stel je eettafel samen in 6 stappen

Het samenstellen van je eigen bank gaat heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen je droombank staat binnenkort bij jou in de kamer!

  1. Kies je favoriete type eettafel
  2. Kies de vorm van je tafelblad
  3. Bepaal het type onderstel
  4. Kies de gewenste afmeting
  5. Kies de favoriete kleur van je tafelblad. Kom je er niet met de materialen? Bestel dan een van onze gratis stalen!
  6. Bepaal de randafwerking
  7. Kies de kleur van je onderstel
  8. Bestel de eettafel en wij zorgen ervoor de jouw eettafel speciaal voor jou op maat gemaakt wordt!

Tips voor het ontwerpen van je tafel Tips voor het ontwerpen van je tafel

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou