Tips voor het ontwerpen van je eettafel met de 3D configurator

Tips voor het ontwerpen van je tafel

Tips voor het ontwerpen van je tafel

Tips voor het ontwerpen van je eettafel met de 3D configurator

Waar moet ik rekening mee houden bij de keuze van mijn eettafel?

Bij het ontwerpen van een je eettafel is het belangrijk om goed na te denken over de aspecten als materiaal, afmetingen en uitstraling. Daarnaast is niet geheel onbelangrijk om voor jezelf te bepalen voor welke doeleinden jij je eettafel gaat gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel mensen je wil laten zitten, en of daar een ronde eettafel komen of juist een vierkante eettafel voor aan te pas moet komen?

Als je bijvoorbeeld een design salontafel, bijzettafel of eettafel wilt ontwerpen is het belangrijk om voldoende rekening te houden met de stijl van de rest van je interieur. Als je dit doet creëer je eenheid in je interieur en blijf je de regie houden. Door te kijken naar het type materiaal van de eettafel zorg je e voor dat deze past bij het meubilair en de wandbekleding.

Jouw eettafel samenstellen bij They & Me

Nadat je alle aspecten hebt bekeken en je wensen bij elkaar hebt gebrainstormd, kun je beginnen met het ontwerpen. Voor het ontwerpen van je eettafel hebben we bij They & Me een 3D configurator waarmee je heel eenvoudig je eettafel op maat kan laten maken. Je kunt alle stappen in de 3D configurator volgen en je eettafel zelf maken. Daarnaast is het mogelijk om iedere samengestelde eettafel in jouw woonkamer bekijken met onze nieuwe AR functie in de 3D configurator. Soms kan het vanaf je scherm lastig zijn om het materiaal en de kleuren goed in te schatten. Om die reden kun je bij They & Me gratis stalen bestellen om te kijken of het materiaal bij jou thuis past. Wil je de eettafel met eigen ogen zien? Kom dan gerust langs in onze showroom voor inspiratie en advies. Of je de eettafel nu online of in een winkel koopt, het draait uiteindelijk om hoe jij hem vindt passen bij jouw interieur.

Stel je eettafel samen in 6 stappen

Het samenstellen van je eigen bank gaat heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen je droombank staat binnenkort bij jou in de kamer!

  1. Kies je favoriete type eettafel
  2. Kies de vorm van je tafelblad
  3. Bepaal het type onderstel
  4. Kies de gewenste afmeting
  5. Kies de favoriete kleur van je tafelblad. Kom je er niet met de materialen? Bestel dan een van onze gratis stalen!
  6. Bepaal de randafwerking
  7. Kies de kleur van je onderstel
  8. Bestel de eettafel en wij zorgen ervoor de jouw eettafel speciaal voor jou op maat gemaakt wordt!
Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Geborsteld hout: Wat is dat?

Geborsteld hout: Wat is dat?

Zoek je naar manieren om een rustiek gevoel te creëren in je interieur, dan is geborsteld hout wellicht een optie. Het is een trend die