Waarom kiezen voor een dekton eettafel

Waarom kiezen voor een eettafel met een dekton tafelblad?

Waarom kiezen voor een eettafel met een dekton tafelblad?

Waarom kiezen voor een dekton eettafel

De indrukwekkende kleuren en uitstraling van dekton bieden een geweldige aanvulling op je interieur. Hierdoor is dekton een populaire materiaal keuze voor een eettafel. Handig is dat het materiaal ook in vele huiskamers gezien mag worden op andere meubels zoals bijzettafel, sidetables of salontafels. In dit blog nemen wij je mee in de wereld van dekton eettafels.

Wat is dekton?

Een eettafel met een dekton tafelblad is gemaakt van een speciaal materiaal. Dekton is een geavanceerd materiaal dat bestaat uit een mix van grondstoffen waaronder glas, kwarts en porselein. Deze grondstoffen worden samengeperst, waardoor er een zeer hard materiaal ontstaat. Hierdoor heeft Dekton een hele natuurlijke uitstraling. Daarnaast geeft dekton jouw interieur een luxe uitstraling door de hoge kwaliteit. Dekton is een extreem hard materiaal, waardoor het bijzonder krasvast en slagbestendig is. Hierdoor ziet jouw dekton eettafel er over een aantal jaar nog steeds tip top uit!

Wat kost een dekton eettafel?

Een eettafel met dekton blad heeft over het algemeen een hogere prijs dan een eettafel met een eiken of HPL eettafel. De prijs is van een dekton eettafel is afhankelijk van de afmeting en de kleur waarvoor je kiest. Bij ons is het mogelijk om een eettafel met dekton blad te bestellen vanaf vanaf €1.338. Wil je jouw dekton eettafel op maat laten maken? Dan zit je bij They & Me wel goed. Wij bieden verschillende soorten eettafels aan die helemaal naar wens kunt samenstellen.

Hoe onderhoud je een dekton tafel?

Als je een dekton tafelblad hebt, is het belangrijk om hem eens in de zoveel tijd te onderhouden. Allereerst is het belangrijk om de tafel regelmatig schoon te maken met een zachte doek en wat water. Wij raden het af om gebruik te maken van agressieve schoonmaakmiddelen. Tot slot is het goed om te weten dat dekton voor ieder interieur bijzonder geschikt is. Of je nou van modern of klassiek houdt, de tafels sluiten perfect aan op de rest van je interieur. De keuze is aan jou!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou