Wat is een modulaire bank en hoe stel je deze samen?

Wat is een modulaire bank en hoe stel je deze samen?

Wat is een modulaire bank en hoe stel je deze samen?

Wat is een modulaire bank en hoe stel je deze samen?

Wat is een modulaire bank?

Je ziet ze steeds meer terugkomen, modulaire banken. Een modulaire bank biedt flexibiliteit en personalisatie in je woonkamer. Modulaire banken, samengesteld uit losse onderdelen, geven je de vrijheid om je zitmeubel volledig naar eigen wens samen te stellen. Met een breed scala aan kleuren, formaten en modellen is er altijd wel een modulaire bank die perfect bij jouw stijl past. Dit maakt modulaire banken niet alleen functioneel, maar ook geliefd als designmeubel.

Modulaire design banken zijn zo populair, omdat ze erg veelzijdig en aanpasbaar zijn. Door de mogelijkheid om de bank samen te stellen zoals jij zelf wilt, passen modulaire banken in diverse interieurstijlen. Of je nu houdt van een moderne, minimalistische inrichting of juist een warme en gezellige sfeer wilt creëren, het kan allemaal met een modulaire bank! Houd jij ervan om af en toe je interieur te veranderen? Een bijkomend voordeel is dat je met een modulaire bank de vrijheid hebt om je interieur eenvoudig te veranderen. Als je toe bent aan een nieuwe look in je woonkamer, kun je simpelweg de losse onderdelen van de modulaire bank veranderen van positie of zelfs naar een andere ruimte verplaatsen, zonder je zorgen te maken over het matchen met andere meubelstukken zoals je design bijzettafel of salontafel.

Modulaire banken zijn ook erg handig als je van een gezellige zithoek in de woonkamer houdt. Je kunt de losse onderdelen namelijk ook prima met elkaar combineren. Zo creëer je op makkelijke manier een leuk loungehoekje waar je gezellig kunt ontspannen met vrienden en familie. Heb je gasten? Dan kun je met de losse onderdelen eenvoudig een extra slaapplek creëren in de woonkamer. Op de ene dag ben je helemaal fan van je gigantische ligbank en op de andere dag mis je ineens een zachte fauteuil waar je in kunt wegzakken met een goed boek. Met een modulaire bank kun je beide krijgen. Je modulaire bank zal dus niet snel saai worden.

Ben jij door dit artikel ervan overtuigd om te kiezen voor een modulaire bank? Bij They & Me vind je verschillende modulaire banken en kun je jouw bank op maat laten maken. We bieden verschillende bankstellen voor je aan die je kunt veranderen en vormgeven zoals jij dat wilt. Hierbij kies je zelf het formaat, de stoffering en de kleur. Bekijk onze collectie van banken en laat je inspireren!

Stel je bank samen in 6 stappen

Het samenstellen van je eigen bank gaat heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen en je droombank staat binnenkort bij jou in de kamer!

  1. Kies je favoriete model bank
  2. Kies je gewenste type bank
  3. Bepaal de afmetingen en onderdelen
  4. Kies jouw favoriete stoffering. Kom je er niet met de stoffen of het leder? Bestel dan een van onze gratis stalen!
  5. Bepaal de kleur van het onderstel van je nieuwe bank
  6. Bestel de bank en wij zorgen ervoor dat jouw bank op maat gemaakt wordt en op de juiste plek in jouw woonkamer wordt geplaatst.

Wat is een modulaire bank en hoe stel je deze samen? Wat is een modulaire bank en hoe stel je deze samen?

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Kleurtrend- Peach Fuzz

Kleurtrend: Peach Fuzz

Als je een liefhebber bent van interieurdesign, mode, of gewoonweg van creatieve trends, dan is het tijd om je aandacht te richten op de kleur

Woontrend: klein design

Woontrend: klein design

In een wereld waarin ruimte steeds kostbaarder wordt, is het geen verrassing dat ‘klein design’, of kleine ruimte-inrichting, een steeds groter wordende trend is. Dit