Extra info

Algemene levertijd (m.u.v. accessoires)
8 tot 10 weken 

Levering voor grotere meubelen
Dit geldt voor meubels die te groot zijn om te versturen via PostNL. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo goed én zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Wij gaan niet naar huis voordat jouw nieuwe meubelstuk gemonteerd en wel op de juiste plaats staat. Daarnaast nemen we het verpakkingsmateriaal ook weer mee. Graag voor levering controleren of de bestelling door je deur, lift en/of trappenhuis past. Indien dit niet het geval is, gaan we samen kijken welke hulpmiddelen we hiervoor nodig hebben. Daarnaast nemen wij contact met jou op om de levering in te plannen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Garantie
Op de producten die je bij ons koopt zit garantie. We geven geen garantie op producten die op het moment van aankoop niet ‘nieuw’ waren, zoals showroommodellen. Daarnaast zijn er ook een aantal uitzonderingen waarbij de garantie niet geldt, bijvoorbeeld specifieke product eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het product, normale slijtage en bij het niet juist onderhouden van je product.

Vanaf de dag dat de producten bij de jou bezorgd zijn krijg je 1 jaar (12 maanden) garantie. Er wordt geen kosteloos herstel verleend als gebreken het gevolg zijn van:

  • Slijtage
  • Het niet of onjuist uitvoeren van het onderhoud aan het product
  • Wijziging of reparatie door derden
  • (de)montage

Duurzaamheid
We houden het graag dicht bij de kern. Onze meubels worden in Europa gemaakt. Voor het maken van onze meubels maken we voor een groot deel gebruik van gecertificeerd en lokaal ingekochte materialen. Hiermee behouden we de continuïteit voor onze leveranciers en planten we meer bomen dan we gebruiken. De stoffen worden op een verantwoorde manier gemaakt van gerecycleerde materialen, met als doel duurzaamheid als hoogste aan agenda te zetten.

Extra informatie

Vorm

Recht met afgeronde hoeken

Afmetingen

200 x 100 x 75cm

Materiaal

Hout

Kleur

Eiken rustiek bianco olie

Randafwerking

Verjongd

Kleur onderstel

TM404 Marron

Gusto_dekton laurent_recht, 240x100x75_onderstel TM404 marron-2 (1)
Gusto dekton eettafel

Make our design yours

We houden van detail. Stuk voor stuk op maat gemaakt in Europa, met de beste materialen die beschikbaar zijn. De Chat eettafel is een uniek ontwerp van They & Me.

Zelf samenstellen

Stel jouw eigen droommeubel samen met onze unieke designs.

Juiste prijs

Hoge kwaliteit meubels voor een eerlijke prijs.

Comfort

Comfortabele design meubels. Gemaakt in Europa uit eigen productie.

Levering & montage

Wij zorgen dat jouw meubel op de juiste plek terecht komt.

Kleur

Kleur

Kleur