Hoe They & Me bijdraagt aan een betere wereld met duurzame meubelstoffen (1)

Hoe They & Me bijdraagt aan een betere wereld met duurzame meubelstoffen

Hoe They & Me bijdraagt aan een betere wereld met duurzame meubelstoffen

Hoe They & Me bijdraagt aan een betere wereld met duurzame meubelstoffen (1)

Naarmate we ons meer bewust worden van de impact van onze acties op het milieu, gaan we op zoek naar manieren om zo goed mogelijk met de aarde om te gaan voor een duurzamere toekomst. Iets wat veel mensen misschien zal verbazen is de rol van textiel in de vervuiling van de planeet. Van het gebruik van niet biologisch afbreekbare materialen tot het vrijkomen van giftige kleurstoffen zijn dit helaas de boosdoeners. Maar het goede nieuws is dat wij  het samen met andere bedrijven anders willen aanpakken. In dit artikel vertellen we je hoe They & Me bijdraagt aan een betere wereld met duurzame meubelstoffen.

Duurzame materialen

Misschien wel de meest impactvolle manier om de negatieve impact van meubelstoffen te verminderen, is door duurzame materialen te gebruiken. Bij They & Me geven we hier prioriteit aan door samen met FABRAA stoffen te selecteren die gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen. Daarnaast houden we er rekening mee dat er zo min mogelijk water wordt verspilt en dat er minder CO2 en energie gebruik hoeft te worden. Deze materialen zijn niet alleen vriendelijker voor de planeet, maar ze zijn ook van hoge kwaliteit en garanderen een lange levensduur van de producten. Dit geldt voor al onze producten met stof. Of je nou kiest voor een eetkamerbank op maat of een bank op maat met je favoriete stof, alle stoffen zijn duurzaam!

bank op maat laten maken

Transparantie

They & Me is transparant over elk aspect van het productieproces. Van de ingekochte materialen tot de gekozen fabrieken tot de gebruikte verpakking. Dit zorgt ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over de impact van jouw aankoop. Daarnaast helpt het ons ook om de verantwoordelijk te houden voor onze beloften.

Productieproces

Naast de input kan ook de manier waarop producten worden gemaakt invloed hebben op het milieu. They & Me zet zich in voor ethische productie, wat betekent dat alle producten worden gemaakt in fabrieken die voldoen aan strenge milieu-, sociale en bestuursnormen, waaronder eerlijke arbeid en lonen.

Lokale productie

Van ontwerp tot productie, we houden het graag dicht bij. Om de ecologische voetafdruk van onze items verder te verkleinen, hebben we besloten om de meubels in Europa te produceren. Dit zorgt ervoor dat het we de controle houden over het hele productieproces, waardoor we strenge normen kunnen handhaven en de transportemissies kunnen verminderen.

Kies voor duurzaamheid

Bij They & Me nemen we duurzaamheid serieus. Door duurzame materialen te gebruiken, transparant te zijn over de processen en prioriteit te geven aan ethische productie, dragen we bij aan een betere wereld. De focus van het bedrijf op lokale productie en de circulaire economie laat verder zien hoe toegewijd wij zijn aan het verminderen van de impact op het milieu. Dus als je de volgende keer op zoek bent naar nieuw meubilair, overweeg dan They & Me en help de wereld duurzamer te maken.

Hoe They & Me bijdraagt aan een betere wereld met duurzame meubelstoffen (1) Hoe They & Me bijdraagt aan een betere wereld met duurzame meubelstoffen (1)

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou