Leuke accessoires om op je eettafel te zetten

Leuke accessoires om op je eettafel te zetten

Leuke accessoires om op je eettafel te zetten

Leuke accessoires om op je eettafel te zetten

De eettafel. Een populair meubelstuk dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Maar wat zet je nou op je eettafel? Een vraag die voor menig interieur liefhebber zelfs nog lastig blijft te beantwoorden. Er zijn tal van mogelijkheden om je eettafel een toffe en gezellige uitstraling te geven. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij een aantal ideeën op een rijtje gezet. 

Bloemen

Je tafel leuk decoreren kan eenvoudig met een mooie bos bloemen. Een bos bloemen zorgt direct voor een vrolijk aanzicht op de eettafel en is een echte eyecatcher. Want wie wordt er nou niet vrolijk van een bos bloemen? Heb je rustig interieur qua meubels? Kies dan voor een boeket met vrolijke kleuren. Let er wel op dat je een bijpassende vaas op tafel zet die past bij de bos bloemen. Dit zorgt voor een mooi geheel. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om een paar kleine vaasjes bij elkaar neer te zetten. 

Kaarsen

Jouw design eettafel verdient meer dan alleen een plek om aan de dingeren. Kaarsen kunnen op verschillende manieren een leuke uitstraling geven aan je eettafel. Zo geven kaarsen zowel ‘s avonds als overdag een gezellige sfeer. Houd wel rekening met de grote van je tafel bij het gebruik van kaarsen. Heb je een grote tafel? Dan kun je daar ook meerdere kaarsen bij elkaar neerzetten. Bij een kleine tafel adviseren wij om wat kleinere kaarsen neer te zetten. Wat ook heel erg leuk is, om te spelen met de hoogte van de verschillende kaarsen, zo krijg je een speelse look. Wij hebben hele leuke kaarsenhouders in onze collectie.

Schalen

Een schaal op tafel kan je leuk decoreren met bloemen en kaarsen. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om verschillende schalen te combineren met andere decoraties. Zo kun je seizoensgebonden decoraties op je schalen zetten om je tafel een andere look te geven. Wat ook leuk is om op een schaal te zetten, zijn onze birdies. We hebben deze in verschillende maten, waardoor het zowel op een kleine als grote tafel heel leuk staat.

Tijdschriften en/of boeken

Je eettafel decoreren met boeken of tijdschriften is de ideale manier om je interieur op te leuken. Het geeft karakter, sfeer en een eigen stijl aan je eettafel. Tegenwoordiger heb je veel leuke tafel boeken die je op je tafel kan leggen. Je hebt boeken van mooie designermerken. Dit is trouwens ook leuk om op de eiken design salontafel van They & Me. Hou je meer van auto’s of horloges? Daar hebben ze tegenwoordig ook veel tafel boeken van. 

Advies nodig voor accessoires op de eettafel?

We hopen je bij het lezen van dit blog voldoende en natuurlijk leuke inspiratie te hebben gegeven voor het decoreren van je eettafel. Bij ons kan je daarnaast eenvoudig je eigen eettafel op maat laten maken. Advies nodig bij de keuze van je eettafel in combinatie met accessoires? Neem dan gerust contact met ons op.

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Kleur

Kleur

Kleur