Maak je huis natuurlijker met de trendkleur Wild Wonder

Maak je huis natuurlijker met de trendkleur Wild Wonder

Maak je huis natuurlijker met de trendkleur Wild Wonder

Maak je huis natuurlijker met de trendkleur Wild Wonder

Wild Wonder is de nieuwe trendkleur die je moet kennen als je jouw interieur een natuurlijke uitstraling wilt geven dit seizoen. Deze tint is geïnspireerd op de wilde natuur en brengt een organische vibe in je huis. Je kunt deze kleur gebruiken op verschillende manieren om je interieur te transformeren, van muren tot accessoires. In dit blog bespreken we verschillende manieren om deze trendkleur toe te passen om je huis een rustiekere en natuurlijke uitstraling te geven.

Wild Wonder muren

Een van de meest opvallende manieren om Wild Wonder in je interieur te gebruiken is door het schilderen van je muren. Wild Wonder is een warme en gezellige kleur en wordt omschreven als een warme tarwegele kleur met iets van een lichtgroene ondertoon. Hierdoor past het perfect bij een woonkamer of slaapkamer. Combineer deze kleur met wit en beige meubilair voor een rustgevend geheel. Of kies voor een donkerdere houtsoort en rijk aanvoelende stoffen om een luxe gevoel te creëren.

Wild Wonder accessoires

Als je geen fan bent van het schilderen van muren, kun je Wild Wonder ook gebruiken in de vorm van woonaccessoires. Een paar kussens of een plaid in deze tint brengt een warme en gezellige sfeer in je huis. Je kunt ook kiezen voor Wild Wonder servies of bloempotten om deze kleur subtiel in je woning te integreren. De tip hierbij is om de kleur te laten terugkomen in verschillende soorten woonaccessoires. Op die manier komt de kleur dus vaker terug in je huis. Het geeft je interieur een subtiel, maar serene uitstraling.

Wild Wonder planten

Wil je jouw huis een natuurlijke uitstraling geven? Dan zijn planten onmisbaar in je interieur. Combineer verschillende kamerplanten in verschillende formaten en vormen voor een speels effect. Pot deze vervolgens in Wild Wonder bloempotten om deze kleur nog meer in je woning te brengen. Planten zijn niet alleen decoratief, ze zuiveren ook de lucht en dragen zo bij aan een gezonder binnenklimaat.

Wild Wonder behang

Net als bij het schilderen van muren, kun je Wild Wonder ook toepassen op je behang. Dit kan een fantastische manier zijn om een accentmuur te creëren en een statement te maken in je interieur. Combineer Wild Wonder behang met witte, beige of grijze muren om deze kleur tot zijn recht te laten komen.

Wild Wonder meubilair

Als je Wild Wonder een stukje prominenter aanwezig wil maken in je huis, kun je er ook voor kiezen om de kleur te integreren in je meubels. Zo breng je deze kleur niet alleen subtiel in je interieur, maar wordt het echt een eyecatcher. Een design fauteuil in deze tint in combinatie met een stijlvolle stof geeft bijvoorbeeld een luxe uitstraling en past perfect bij een vintage interieur. Of combineer Wild Wonder meubilair met zwart en wit voor een modern geheel. Bij They & Me maken we meubels op maat, zodat jij de perfecte meubels voor jouw interieur uitkiest. Zo geven wij jou de keuze uit leder en verschillende soorten stoffen. Om Wild Wonder te integreren in jouw interieur kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een van onze fauteuils in onze Cloud stof in de kleur beige te nemen. Dit zal je interieur een subtiele, maar natuurlijke uitstraling geven.

Wild Wonder in jouw huis

Wild Wonder is een veelzijdige trendkleur die je op verschillende manieren kunt toepassen in je interieur. Het is warm, gezellig en brengt een natuurlijke vibe in je huis. Of je nu kiest voor een accentmuur, meubilair of accessoires, deze tint geeft een subtiele touch, maar is een echte sfeermaker. Dus, als je jouw huis een rustieke verandering wilt geven, overweeg dan om Wild Wonder aan je interieur toe te voegen.

Maak je huis natuurlijker met de trendkleur Wild Wonder Maak je huis natuurlijker met de trendkleur Wild Wonder

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou